Mislim da uzrok neuzivanja u seksu ne treba da trazis u anatomskim karakteristikama svog polnog organa.
Mislim da treba da preispitas sebe dooooobro da li si ikada i uzivao u seksu i da probas da nadjes razlog zasto te seks ne uzbudjuje.Da li postoje bilo kakve stvari koje tebe uzbudjuju i koje su to.Ako ne uspes,sto je vrlo verovatno,postoje specijalisti koji se time bave.
Ja iskreno o tome skoro nista ne znam ali znam da se radi hormonski status odredjenih hormona i da se na osnovu toga propisuje adekvatna terapija ako je tu problem.
Posto ova tema ima indicija da preraste u "neprijatnu" za momka koji ju je postavio, unapred se izvinjavam nepristojnim forumasima na obrisanim postovima za koje sam smatrala da nisu prikladni i da mogu da budu uvredljivi.
Probemi, teeski problemi:))
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 26, 2007 9:51 am
Pa uživam u "one on one" sexu, u onaniji, ako je to to...
Mislim da nisam toliko uzbuđen kad sam sa partnerkom, mada ne znam šta je u podsvijesti. Nemam problema sa potencijom, šta više naprotiv. Ali jednostavno kad imamo oralni seks ne osjećam nikakav užitak, pomalo svrab i nelagodnost, kod klasičnog seksa isto.
Da li je moguće da je sve na psihološkoj bazi?
Koji su po vama konkretni koraci koje treba da preuzmem. Da tražim uput kod da odem kod urologa ili kod seksualnog psihologa?
Mislim da nisam toliko uzbuđen kad sam sa partnerkom, mada ne znam šta je u podsvijesti. Nemam problema sa potencijom, šta više naprotiv. Ali jednostavno kad imamo oralni seks ne osjećam nikakav užitak, pomalo svrab i nelagodnost, kod klasičnog seksa isto.
Da li je moguće da je sve na psihološkoj bazi?
Koji su po vama konkretni koraci koje treba da preuzmem. Da tražim uput kod da odem kod urologa ili kod seksualnog psihologa?
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
Koliko god je poslednji odgovor bio napisan u najboljoj nameri, zvuči veoma surovo, a to nije ok.
Moje mišljenje je sledeće: razgovor, razgovor i samo razgovor!
Prvo sa devojkom, ako je i dalje aktuelna (šala mala). Možda postoje mnoge stvari koje niste (nisi?) otkrili o svom „seksualnom karakteru“, željama, fantazijama i sl. Možda je u pitanju period prilagodjavanja, navikavanja na „tudje telo“? Kakvo je njeno mišljenje o tvom problemu? Da li te razume? Hm, ok, to sad zavisi i od prirode vaše veze; ali ako je to iole nešto „normalno“ (dakle, ne neka kombinacija za jednu noć i sl.) – trebalo bi da postoji i zdrava komunikacija medju vama i o tome. U tom slučaju i sam seksualni čin nije nešto što se „obavlja“ po nekom obrascu, već uključuje „body, soul and mind“, ako me razumeš. U svakom slučaju prvenstveno zavisi od stepena (u)poznavanja najpre samog sebe a potom i svog partnera.
A onda – razgovor sa urologom! Jer, ako je tvoj problem prvenstveno fizicke prirode, tako ga je najbolje i tretirati. Ne bih da ulazim u strucne termine, jer se zaista ne razumem, ali obrezivanje i zasecanje kožice su rutinski, bezopasni zahvati, i ako će nešto od toga pomoći – ne vidim razlog za dvoumljenje!
Toliko!
Moje mišljenje je sledeće: razgovor, razgovor i samo razgovor!
Prvo sa devojkom, ako je i dalje aktuelna (šala mala). Možda postoje mnoge stvari koje niste (nisi?) otkrili o svom „seksualnom karakteru“, željama, fantazijama i sl. Možda je u pitanju period prilagodjavanja, navikavanja na „tudje telo“? Kakvo je njeno mišljenje o tvom problemu? Da li te razume? Hm, ok, to sad zavisi i od prirode vaše veze; ali ako je to iole nešto „normalno“ (dakle, ne neka kombinacija za jednu noć i sl.) – trebalo bi da postoji i zdrava komunikacija medju vama i o tome. U tom slučaju i sam seksualni čin nije nešto što se „obavlja“ po nekom obrascu, već uključuje „body, soul and mind“, ako me razumeš. U svakom slučaju prvenstveno zavisi od stepena (u)poznavanja najpre samog sebe a potom i svog partnera.
A onda – razgovor sa urologom! Jer, ako je tvoj problem prvenstveno fizicke prirode, tako ga je najbolje i tretirati. Ne bih da ulazim u strucne termine, jer se zaista ne razumem, ali obrezivanje i zasecanje kožice su rutinski, bezopasni zahvati, i ako će nešto od toga pomoći – ne vidim razlog za dvoumljenje!
Toliko!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 26, 2007 9:51 am
Moja nova djevojka ima razumjevanja mada ne znam dokle. Sve sam joj rekao. Zajedno smo mjesec dana ali smo jako bliski. U krevetu ipak dobro funcionišemo, nisam toliko stidljiv:)) Mada ne vidim svrhu svega ako i ja ne uživam u svemu tome.
Ja mislim da bi mi obrezivanje pomoglo, i ako možda ne treba. Sa te neke psihičke strane /imao bih utisak da svoj seksualni život počinjem iz početka a i one fiziološke /imao bih smanjenu osetljivost glavića.
Kako bilo krenuću od urologa pa na dalje...
Hvala svima na odgovorima!
Ja mislim da bi mi obrezivanje pomoglo, i ako možda ne treba. Sa te neke psihičke strane /imao bih utisak da svoj seksualni život počinjem iz početka a i one fiziološke /imao bih smanjenu osetljivost glavića.
Kako bilo krenuću od urologa pa na dalje...
Hvala svima na odgovorima!
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
Moji odgovori su sturi ali iskreni.
Ja ovde u ovom slucaju ne mogu da mu pomognem i to sam rekla.Niti moze urolog (to mi treba verovati).
Rekla sam kome je potrebno da se obrati.
Nije u pitanju neuzivanje zbog fizickog poremecaja s obzirom da pri masturbaciji dozivljava uzbudjenje.
Ispitivanje i lecenje treba vrsiti psiholog.
Zao mi je ako su moje reci pogresno protumacene,to mi nije bila namera.
Ja ovde u ovom slucaju ne mogu da mu pomognem i to sam rekla.Niti moze urolog (to mi treba verovati).
Rekla sam kome je potrebno da se obrati.
Nije u pitanju neuzivanje zbog fizickog poremecaja s obzirom da pri masturbaciji dozivljava uzbudjenje.
Ispitivanje i lecenje treba vrsiti psiholog.
Zao mi je ako su moje reci pogresno protumacene,to mi nije bila namera.