Pomoc

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

japankab
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 01, 2006 1:15 pm

Pomoc

Post od japankab »

Molim Vas da mi rastumacite spermogram

Volumen:1,3 x 10 na 3/l
Ph: alkalna
Broj spermatoz.u L : 5 x 10 na 9/L
Pokretnih posle 30 min.: 0 arb.jed.
Slabo pokretnih: 0
Nepokretnih: 1,0
Normalni oblici: 0,30 arb.jed.
Patoloski oblici: 0,70
Leukociti u v.p.: 2-3
Eritrociti:0
Epitelne celije:0
Fruktoza : /
Aglutinacija spermatoz.: 0 arb.jed.

Unapred hvala

Korisnikov avatar
zabrinuta75
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 07, 2005 1:18 am

Post od zabrinuta75 »

Dijagnoza: Oligoastenozospermija i jos po nesto.

Mali volumen, mali broj, svi neplivaci, puno abnormalnih oblika, leukociti povecani.

Odradi i ostale analize:

- pregled dobrog urologa
- ultrazvuk
- spermokultura
- bris uretre na bakterije i viruse
- hormonski status

Tek nakon tih ozbiljnih pretraga, prihvati neke hormonske lekove i ozbiljniju terapiju.

Sa vitaminima, mineralima i aminokiselinama mozes da pocnes odmah.

Pozdrav i SRECNO!!!
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Problematichan »

Sorry sto se ubacujem u temu ali ja pijem aminokiseline jer idem stalno u teretanu ima li to neke veze sa bilo cime u vezi sexualnog zivota ili da je nesto stetno u vezi penisa...
Help please!
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Kako mozes da pitas tako nesto, znas li ti uopste sta su aminikiseline? Ajde daj mi definiciju aminokiselina ali bez citanja... mislim, posto vec pijes nesto, kapiram da bi trebalo da znas sta je to sto pijes...
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član

Post od Problematichan »

Ka1 napisao:Kako mozes da pitas tako nesto, znas li ti uopste sta su aminikiseline? Ajde daj mi definiciju aminokiselina ali bez citanja... mislim, posto vec pijes nesto, kapiram da bi trebalo da znas sta je to sto pijes...
Sto se tice aminokiselina o njima procitaj na pansportovom sajtu da ne brkam sad po netu i da kopiram ovde. Ja sam pitao ono sto tamo ne pise a to je da li ima neke stetne efekte na penis i na njegovu funkciju. A prosto receno aminokiseline sluze za povecanje ciste misicne mase.
Help please!
Ka1
Aktivan član
Aktivan član

Post od Ka1 »

Brate, ja jako dobro znam sta su aminokiseline, ne moras ti da me ucis. Ja pitam TEBE da li ti znas sta je to. Jer, da znas, ne bi postavio tako smesno i besmisleno pitanje.

Inace, da te edukujem malo, aminokiseline su sastavni deo proteina, esencijalne i neesencijalne i ako ti mislis da protein utice na kitu onda stvarno... :-?

Usput, zasto si tako opterecen polnim organom?

Ocekujem sutra pitanje da li previse drkanja izaziva slepilo.
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član

Post od Problematichan »

Da li previse drkanja izaziva slepilo?
Help please!
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član

Post od Problematichan »

zabrinuta75 napisao:Sa vitaminima, mineralima i aminokiselinama mozes da pocnes odmah.
Ja nisam nista rekao za aminokiseline da vec nisu pomenute a posto su pomenute znaci da imaju veze sa penisom ili sa nekom od njegovih funkcija. Ti izgleda imas bas neki pik na mene cim za svako moje pitanje imas neku primedbu. Ja kad se ne razumem u nesto ja lepo pitam da mi se objasni sta ima lose u tome? Ako je ovo tvoj forum ti me lepo banuj ili obrisi moje postove ako ti se ne svidjaju ne razumem cemu ti glupi komentari? Zivi bre covece svoj zivot ne guraj nos u moj, ja sam ovde jer imam problem i kad ga budem resio napisacu svoj dozivljaj ovde da bi neki ljudi imali neke koristi od toga sto cu napisati i oticicu odavde i dabogda nikad mi zatrebao ovaj forum a ti ces i dalje ostati ovde i sprdati se sa ljudima koji imaju zdravstvene probleme.
Help please!
Ka1
Aktivan član
Aktivan član

Post od Ka1 »

Pa ti da pratis ovaj forum, video bi da ja imam pik na svakoga ko postavlja debilna pitanja i to ne radim samo na ovom forumu vec i u zivotu. Moras priznati da je pitanje nekoga ko "ide u teretanu", da li aminokiseline odnosno proteini uticu na penis i njegovu funkciju, nije nista drugo do debilno. Zasto pijes aminokiseline ako ne znas nista o njima? Samo sto to nije PIK, to je jednostavno moj odgovor na tvoje pitanje. Dakle, posto se nalazis na javnom forumu gde svako ima pravo da da svoj odgovor, ne vidim zasto si se toliko uvredio. Usput se ponasas kao neka zena i na svaki moj odgovor tebi odgovaras sa
Zivi bre covece svoj zivot ne guraj nos u moj
. Takodje, ja se ne sprdam sa ljudima koji imaju zdravstvene probleme jer ne delim ljude na one koji ih imaju i na one koji ih nemaju. Ja sam ovde zato sto mi se svidja da budem ovde, citam pitanja i odgovore i odgovorim kada pozelim. To jeste svrha foruma.

A ti pricas da ces da odes sa foruma kada ti vise ne bude trebao, ali sudeci po tvom ponasanju ja bih rekao da si ti pored toga sto se ponasas kao zena jos i kukavica jer smaras ljude sa pitanjima vezana za rutinsku operaciju fimoze koja su ovde postavljana milion puta. Ti tu operaciju ocigledno nemas ambicije da izvedes.
Ne. Bacaj ga slobodno do mile volje.
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član

Post od Problematichan »

Ka1 napisao:Pa ti da pratis ovaj forum, video bi da ja imam pik na svakoga ko postavlja debilna pitanja i to ne radim samo na ovom forumu vec i u zivotu. Moras priznati da je pitanje nekoga ko "ide u teretanu", da li aminokiseline odnosno proteini uticu na penis i njegovu funkciju, nije nista drugo do debilno. Zasto pijes aminokiseline ako ne znas nista o njima? Samo sto to nije PIK, to je jednostavno moj odgovor na tvoje pitanje. Dakle, posto se nalazis na javnom forumu gde svako ima pravo da da svoj odgovor, ne vidim zasto si se toliko uvredio. Usput se ponasas kao neka zena i na svaki moj odgovor tebi odgovaras sa
Zivi bre covece svoj zivot ne guraj nos u moj
. Takodje, ja se ne sprdam sa ljudima koji imaju zdravstvene probleme jer ne delim ljude na one koji ih imaju i na one koji ih nemaju. Ja sam ovde zato sto mi se svidja da budem ovde, citam pitanja i odgovore i odgovorim kada pozelim. To jeste svrha foruma.

A ti pricas da ces da odes sa foruma kada ti vise ne bude trebao, ali sudeci po tvom ponasanju ja bih rekao da si ti pored toga sto se ponasas kao zena jos i kukavica jer smaras ljude sa pitanjima vezana za rutinsku operaciju fimoze koja su ovde postavljana milion puta. Ti tu operaciju ocigledno nemas ambicije da izvedes.
Ne. Bacaj ga slobodno do mile volje.
Debilna mozda po tebi ali ti nisi nikakvo merilo pameti jer ocigledno da patis od nekog kompleksa, verujes da si neki doktor citajuci Filipove postove ili nekog drugog strucnjaka sa foruma. Osim toga ja idem u teretanu da bih nabacio misicu masu jer sam smrsao i ne vidim uopste razlog zasto si pod navodnicima stavio "neko ko ide u teretanu", ja sam aminokiseline uzeo ZBOG MISICNE MASE jer su mi rekli da one za to sluze ali mi nisu rekli da li imaju neke veze sa funkcijom penisa a to sam ovde prvi put procitao. Svako ima pravo na svoj odgovor ali ako ti je cilj da uvredis nekoga na forumu onda si veci debil nego sto na to pravis mene. Ne ponasam se ja kao zena nego ti jer se qrchish preko ovih slova a meni to ne bi palo na pamet nikada ja kad imam da napljujem nekoga ja mu to kazem u oci kao muskarac. A svrha ovog foruma nije da odgovoris kad pozelis jer ovo nije obican forum vec je mnogo ozbiljniji od ostalih i ovde treba da se odgovara sa nekom pamecu a ne da se lupaju gluposti kao sto ti radis samnom a ako si navikao da se pljujes ljude tamo na tim forumima ovde nemoj jer je to sve neslana sala sto radis. I sta tebe briga ako ja "smaram" ljude sta si ti drveni advokat ovde pa ti to smeta ako njih smaram neka mi oni kazu ne izigravaj dezurnog policajca ovde ako si vec aktivan clan. A da li ja imam ambicije da se operisem nije tvoja stvar jer JA kada budem odlucio ja cu da operisem MOJ penis a to cu sigurno uciniti i tvoje me misljenje ne zanima uopste. I ti imas problem sa fimozom verovatno manje izrazenom ali svaka fimoza se mora leciti ili operisati valjda si to naucio za sve ovo vreme koje si proveo na forumu a tu se vidi ko je kukavica ja koji cu operisati to ili ti kojem ne pada na pamet to da radi vadeci se na to da ti "fimoza ne smeta". Ne mogu ni da se nasmejem na to jer ipak sam razuman covek i shvatam ozbiljnost foruma za razliku od tebe. Cao
Help please!
Ka1
Aktivan član
Aktivan član

Post od Ka1 »

Je l' neko umro od fimoze, ne kapiram? :lol: I zbog cega ona MORA da se leci? Inace, meni je urolog rekao da kod mene nije veliki problem, sto i nije.

To ti kazem, ti si uzeo aminokiseline zato sto su ti REKLI i ti ih pijes. Da su ti rekli da uzimas heroin jer je dobar za povecanje kite ti bi ga verovatno uzimao.

Citiraj tacno gde si procitao da aminokiseline imaju veze sa funkcijom penisa, ja to nigde nisam procitao pa mora da ti vidis nesto sto ja ne vidim. Nemoj slucajno da mi nisi citirao!!!

Posto si nepismen, jos malo da te edukujem. Kada citiras necije reci, stavis ih pod navodnike. To je pravilo u nasem jeziku.

Uzasno si glup, samo to mogu da ti kazem. Idi pij aminokiseline.
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član

Post od Problematichan »

zabrinuta75 napisao:Dijagnoza: Oligoastenozospermija i jos po nesto.

Mali volumen, mali broj, svi neplivaci, puno abnormalnih oblika, leukociti povecani.

Odradi i ostale analize:

- pregled dobrog urologa
- ultrazvuk
- spermokultura
- bris uretre na bakterije i viruse
- hormonski status

Tek nakon tih ozbiljnih pretraga, prihvati neke hormonske lekove i ozbiljniju terapiju.

Sa vitaminima, mineralima i "AMINOKISELINAMA" mozes da pocnes odmah.

Pozdrav i SRECNO!!!
Dal si corav ili sta vec ja ne znam ali ovde pise aminokiseline i nemoj slucajno da to nisi procitao!!!!! Sto se tice toga da fimoza mora da se leci pise na brojnim sajtovima kad budem imao vremena iskopiracu ti razloge a ima ih puno. A ljudi koji su mi rekli da pijem aminokiseline su profesori fizicke kulture koji rade u teretani inace obojica su moja braca i razumeju se u te stvari bolje nego ti znaci znaju svoj posao. Sto se tice pismenosti mogu da ti predajem i pravopis i gramatiku ali ja se ne drzim nje na forumima i chatovima jer imam svoj stil pisanja po kojem sam prepoznatljiv i koji je presao u naviku. A to da sam glup ok prihvatam ali bitno je da nisam najgluplji na svetu najgluplji si ti makar mogu da se pohvalim da sam od nekog pametniji idi ubij se.
Help please!
Ka1
Aktivan član
Aktivan član

Post od Ka1 »

Koliko ja vidim tu ne pise da aminikiseline imaju bilo kakvog udela na funkciju penisa. Vidim da je devojka preporucila da se piju aminokiseline, vitamini i minerali. Znaci, po tebi i vitamini i minerali uticu na funkciju penisa? Naravno da uticu, isto onoliko koliko uticu i na bilo koji drugi organ.

Isao sam ja u teretanu mnogo duze nego sto ti ides (verovatno) i veruj mi da Bog otac moze da sidje sa neba i da mi kaze da je nesto dobro da se pije, ja to ne bih pio dok se sam ne informisem o tome i ne saznam sta je to u stvari. Sutra kada ti ponude metan, dekadurabolan, naposim itd. NEMOJ da pijes jer to nije dobro. Eto, ovaj savet si od mene dobio besplatno.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Problematichan, čitam ovo i probaću da prekratim diskusiju.....

Ka1 je upravu skroz što ti je napisao,ja isto imam jednog u kući koji je hteo ''lepo'' da izgleda ,pa šta je sve izazvao,posle je''proplivao''(prešao na plivanje) ....da ne pričam o tome

Najpametnije bi ti bilo da telo ''ulepšaš'' bilo kojim drugim sportom,recimo plivanje,vežbe,pa i teretana ali u granicama normale .......A to što gutaš ,ajde mi objasni za šta će ti osim onog da su ti rekli...... :o
Aminokiseline pomažu negde dokle ti želiš ,a šta posle kad unište ostalo što nisi hteo,jesi li razmišljao o tome?????

A naravno da ako nekom trebaju aminokiseline ,da će ih unositi ,ali radi ''lepog izgleda'' :o :o :o

Što reče Ka1 pa i vitamini i minerali mogu škoditi........

Verovatno se lekari samnom neće u potpunosti složiti ,ali ja ovo gledam sa perspektive nekog kome je to najuža specijalnost
Ka1
Aktivan član
Aktivan član

Post od Ka1 »

Ma ja ne verujem da su aminokiseline stetne same po sebi, nisam ih nikada uzimao ali kapiram da ako su one sastavni deo proteina a proteini nisu stetni (cak su i pozeljni) onda nisu ni aminokiseline. Mene je iznerviralo to sto on to pije zato sto mu tako rekli i jos postavlja onako, zaista smesno pitanje (da li aminokiseline uticu na funkciju penisa).

Uzmi WHEY protein i uzivaj (Optimum, Labrada, EAS, Dymatize). To ti je VRH ponude.
Odgovori