Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Hvala ti braticu na iscrpnom komentaru i pomoci do sada!Ako zbog nekog objavim da sam uspeo onda ce to biti zbog tebe..... I da nemam nameru da ejakuliram u nju bez obzira na plodne ili neplodne dane!Kao sto sam reko najvise se cimam oko one tecnosti koja izlazi za vreme odnosa,a ne oko toga da li cu ejakulirati u nju jer to nikad ne bih uradio(sem ako hocu dete )Ali bice OK,samo neznam ni sam sto se ovoliko cimam....valjda je to normalno! Ali tek ce biti cimanja posle odnosa.... PoZz
Seks bez kondoma je preporucljiv samo ako znate sa kim stupate u odnos! Ne toliko zbog trudnoce koliko zbog bolesti!! Ljudi, pamet u glavu!! Nije HIV samo problem, nego i more drugih stvari!
Ako znate sa kim ste, imate stabilnu vezu i zelite seks bez kondoma i bez prekida, probajte Pharmatex kremu/vaginalete. Pouzdano stite od trudnoce.
FLESH....raskinuo sam sa devojkom,tj.prevario je sa drugom i sada cu imati sigurno vise srece jer je ova vec "iskusna" Jbg.takav je zivot nas manekena!!! PoZz
Ma nema vise sta da javljam,sa tom devojkom je KRAJ i sad imam novu,koja je sexsualno iskusna i to je to! Mozda cu nekad postaviti neko pitanje vezano za ovu temu i toliko!PoZz
E da i hvala svima(pogotovu SQL-u) na svim savetima,to mi je bas znacilo i prosirilo moje sexsualno znanje Veliki pozdrav ljudi pa se naravno cujemo...
Sa tim stvarima se ne sali. Metoda prekinutog snosaja je slabo kontraceptivno sredstvo. Pogotovu kod mladih. Ne bih da ponavljam ono sto su rekli ostali.
Prema tome, OBAVEZNO KORISTI KONDOM! BEZ IZUZETKA!
A imam jedno pitanje:Kako moji,vasi i jos mnogi roditelji vode ljubav bez kondoma a ne naprave decu???Bas sam nesto ne vezano za ovo pricao sa mamom i rekla mi je da su se ona i tata dogovorili tacno kada ce da me prave i napravili me! E sad kako to oni mogu da "paze" i da im se nikad nije desilo da pogrese?!Cudna li je priroda! PoZz
Ko ti kaze da nisu pogresili?
Desava se u braku vrlo cesto da zene ostanu trudne jer ne koriste kontracepciju pa posle idu na abortuse.to je slucaj u 90% brakova.
Za dugorocnu kontracepciju postoje razlicite tehnike :pilula,spirala,hormonski flasteri ali takodje i uvek popularni kondom.
Dule poslušaj ti Vragolastu i njene savete i nemoj da budeš previše samouveren jer ti si praktično početnik i nemaš iskustva tako da opciju da koristiš kondom obavezno shvati kao dobronamernu jer na taj način štitiš sebe od eventualnih polnih bolesti a devojku od trudnoće.
Gora varijanta je da se zaraziš nekom polnom bolešću koja može imati opasne posledice ili da napraviš dete u tvojim godinama. Slatko je samo par minuta i posle možeš da se kaješ čitav život .
Nemoj da dozvoliš sebi da se učiš na sopstvenim greškama ako možeš na tudjim, zato ti sve ovo i pišemo !