Pa koliko su mene upoznale dame objašnjenje je sledeće :
Mestsruacija traje 5-7 dana recimo 7. I to je već dakle 7-mi dan. Plodni dani kod žene su otprilike 15-i dan ali naravno ne može se baš sa pouzdanošću tvditi da je to baš 15-ti dan jer može da bude malo ranije ili dan -dva kasnije. Recimo da je uzmemo gori slučaj a to je da je kod tvoje devojke ranije npr. 13-ti dan. Dakle do sigurne tudnoće imaš još samo 6 dana. Ako bi ejakulirao u devojku 3-4 dana od prestanka menstruacije onda je takav odnos rizičniji s obzirom na proteklo vreme i sobzirom da spermatozoidi najčešće preživljavaju u unutrašnjosti vagine 24 sata ili u nekim slučajevima 72 sata. Kada sve ovo sračunaš :
7 dana menstruacije + ejakuliranje unutar vagine 3-4 dana( posle menstruacije ) = 11 dana + preživljavanje spermatozoida unutar vagine do 3 dana = 14 dana ! Dakle skoro da si uleteo u plodne dane ako joj je 15-ti dan plodni dan. Pitanje sigurnosti je da li je plodni dan kod tvoje devojke 13-ti, 14-ti, 15-ti ili 16-ti. Ako je plodni dan 13-ti ili 14-ti tvoja devojka je već trudna a ako je 14-ti ili15-ti onda si za malo omanuo !
Sam izračunaj zašto je bolje pre menstruacije uporedi pa će ti sve biti jasno !
Nadam se da sam ti pomogao !
Opet napominjem ono što ti je Vragolasta rekla : Nikada nije sigurno korititi plodne odnosno neplodne dane kod žene. Ova metoda se zasniva na obaveznoj pretpostavci da dama ima redovan menstrualni ciklus +/- dan možda i dva !
Jedan mali broj dama uopšte nema plodne dane ni blizu 15 -tog dana tako da uvek postoji rizik i zato ti je Vragolasta i rekla ako hoćeš da ejakuliraš unutar vagine moraš pre toga i da razmisliš o posledicama koje bi eventualno mogle da budu u vidu trudnoće.
Zapamti da kada si jako mlad kao što si ti i tvoja devojka , tvoji spermatozoidi su neuporedivo bolji od nekog ko je stariji 20 godina tvoja devojka još više plodnija u odnosu na neku devojku koja je samo 10 godina starija od nje !
Medjutim postoji lek i za ovo ako nećete da koristite kontracepciju i kondom. Kupite testove za utvrdjivanje plodnih dana koliko znam jako su pouzdani a uputstvo imaš na njima i jako su jednostavni. Uradite par merenja u nerednih nekoliko meseci i znaćete kada su joj plodni dani i da li su promenjivi , ako su stabilni onda pretpostavljam da ćeš da navališ svom snagom na posao !
Nemoj da preteruješ može ti se desiti da ga istanjiš od upotrebe

! Naravno šalim se
Takodje mora da ti kažem i ovo da se ne uplašite : kod nekih devojaka posle probijanja himena ili posle prvog seksualnog odnosa dolazi do kašnjenja menstruacije. Ne znam zašto se ovo dešava tako da ne mogu da ti dam pouzdan odgovor na ovo ali pretpostvljam da je to odgovor njenog organizma na možda jedan stres ili nešto novo što joj se desilo prvi put u životu ???? Takodje si napisao da očekujete da će to nju da boli i da će da bude pun krvi !
Ni to nije sasvim tačno ! Može da bude malo bolno to stoji ali može da bude da uopšte ne boli. Takodje može da bude da uopšte nema krvi ili da je ima jako malo , sve je individualno ! A pošto je kod tvoje devojke himen elastičan mislim da će da izostane i bol i krv u granicama u kojima vi to očekujete !
I još da ti kažem da znam da mnoge devojke koriste one neplodne dane pre menstruacije kako bi njihovi partneri mogli, ajde da kažem ovaj put svršavati u njih i da ja lično ne znam ni jednu koja je ostala trudna u pomenutim danima !
To što je tebi devojka prva kao i to njoj pamtićete celog života i uvek ćete se rado sećati i kasnije smejati koliko ste bili uplašeni jer ste očekivali da ćete možda leteti od sreće
Nemojte previše očekivati od seksa tog prvog puta jer ćete pretpostavljam biti malo ukočeni da ne kažem malo više pošto je to prvi put i to je ono što vam je do sada praktično bilo poznato iz priča ili filomova a sada vam se dešava ! Ono pravo dolazi kasnije kada se opustite i kada naučite šta se svidja jednom odnosno drugom !
Nadam se da sam još malo doprineo tvom seksualnom obrazovanju !
Obećao si nam da ćeš se javiti , želimo ti puno sreće !