opet varikokela
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
opet varikokela
znam da se na forumu mnogo pisalo o ovoj temi ali ipak nije sve ispricano. ovu stvar sam operisao pre tri nedelje ali vene se nisu povukle. da je ona mala i skoro nevidljiva to ne bi bio problem ali posto je veoma izrazena to je onda zaista velika smetnja. hoce li se te vene povuci i kada? ps ovo pitam zbog sebe ali i zbog mnogih drugih jer ovaj problem ima oko 10 % muskaraca.
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
varicocela
Pozdrav Lukin, moj post se negdje zagubio u ovoj masi pa ga iskreno vise i ne trazim jer znam da nema konkretnog odgovora (a mozda nikakvog),naime je sa operisan u 8 mjesecu 06' g. ali mi je sve ostalo po starom (sracom nije kod mene bilo jako izrazeno) urolog mi je rekao da ce se vena na testisu povuci u vremenu od 3 meseca ali,racunaj ? sad je vec gotovo 3 mesec i sve je isto.
Nije da te plasim ali to su cinjenice ne samo kod mene i tebe nego gotovo kod svih !
pozdrav
Nije da te plasim ali to su cinjenice ne samo kod mene i tebe nego gotovo kod svih !

pozdrav
Pozdrav !!!
Mislim da znas brojati od 8 meseca pa nadalje,vidis da sam pogresio.
Ovo je odgovor doktora na postavljeno pitanje vezano za tvoj problem.
--------------------------------------------------------------------------------
Re: varikokela
--------------------------------------------------------------------------------
Ako se vene oko testisa nisu smanjile znači da postoji aberantna drenaža vena..Tj. vene se dreniraju uobičajno.
Dr kapun
---------------
razmisli
)
Ovo je odgovor doktora na postavljeno pitanje vezano za tvoj problem.
Re: varikokela
Ako se vene oko testisa nisu smanjile znači da postoji aberantna drenaža vena..Tj. vene se dreniraju uobičajno.
Dr kapun
---------------
razmisli

Pozdrav !!!
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5