neznam sta da radim, pomagajte!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

krivko
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Nov 01, 2007 4:25 pm

Post od krivko »

Majmunche napisao:Da ne bi zavrsio kao tvoj nadimak, bolje ti je da odes do urologa, zaista. Nista to nije tako strasno, nemoj da si kukavica, inace cu te poslati na ginekoloski pregled, pa da vidimo onda :o

Nikakvi cajevi ne pomazu ako je problem fizicke prirode a neces znati da li je na psihickoj bazi dok ne ispitas sva medicinska objasnjenja.
ma covece isao sam kod urologa, pregledao me dva puta, i kaze mi nije to nista procice. A sto se tice za cajeve u potpunosti se ne slazem sa tobom. Uveren sam da postoje prirodni lekovi koji su mnogo delotvoriniji od bilo kojih tableta i operacija...
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Post od Majmunche »

Mozda i postoje, ali za sta? Sta ti u stvari lecis? Ne znas, jer ne znas dijagnozu - znaci moras otici kod lekara pa onda eventualno da dopunis terapiju koji ti daju prirodnim preparatima.
krivko
Stalni član
Stalni  član

Post od krivko »

Vragolasta Amfibija:
Potrebno je da ti se pregleda prostata kroz cmar
danas sam nasao na jednom forumu nesto o tom pregledu:
Ja sam trebao ići na bris uretre i situacija je bila ovakva...

Dođem ja kod urologa zbog problemčića itd itd... čovjek mene pregleda popipa, turne prstiće u pakljicu malo opipa prostatu, uzme eksprimat prostate i kaže...

Za sigurnost blablabla, trebali bi otići na bris... i ODMAH nastavi... ALI AKO NEĆETE (jer očito 99% muškaraca NEĆE) napravite slijedeće: kad u laboratorij odete dati mokraću, nemojte ništa piti (niti vode) niti jesti i nemojte niti slučajno ujutro prije toga isprazniti mjehur... znači trebate dati PRVI JUTARNJI MLAZ... i SAMO PRVI JUTARNJI MLAZ...

Ostatak mokraće pomokrite u WC...

Znači, nesmije se sad napunit čaša do vrha nego prvi jutarnji mlaz do negdje sredine čaše i to je to... ostatak u zahod...

Kaže čovjek da takav način davanja mokraće na testiranje daje skoro pa iste rezultate kao i bris sa razlikom od kakvih 10-15% tj. bris je 10-15% sigurniji da će pronaći neku bakteriju ako je ima...

I tako ja njega pitam zašto ljudi neće ići na to (pošto nikad nisam bio pa niti neznam što očekivati)...

Kaže čovjek:
- prvo i osnovno: ČEKANJE... pa odi kod svog doktora po uputnicu pa se odi naruči pa čekaj pa čekaj pa čekaj
- druga stvar: nelagoda... kaže pretraga i nije toliko bolna koliko je neugodna ali neugodna u smislu da netko nešto gura tamo gdje samo odabrani imaju pristup
- i naravno FIZIČKA NEUGODA na granici boli...

Kaže čovjek da mu 19 pacijanata od 20 kaže da NEĆE NA BRIS...
SQL
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jan 14, 2007 8:06 pm

Post od SQL »

Krivko, o čemu ti pričaš sada ?

naslov teme koju si pokrenuo je : ne znam sta da radim, pomagajte!

Ja te sada pitam šta ti u stvari hoćeš ? Da li pokušavaš da izbegneš pregled prostate citirajući nešto što tebi odgovara i braneći se na svaki način bilo kojeg saveta koji ti ljudi daju !

Izgleda da si ti počeo da daješ savete a trebalo je da ih dobijaš - barem naslov teme govori tako !
Zdravlje je najveće bogatstvo !
krivko
Stalni član
Stalni  član

Post od krivko »

Trebalo mi je dosta vremena da nadjem uzrok i lijek, sam bez doktora, posto mi oni nisu znali pomoci.
Ko ima slicnih ili bilo kakvih zdravstvenih problema neka procita ovu knjigu, tu cete naci pravi lijek!
http://www.savefile.com/files/1895474

Pozdrav svima :D
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

s

Post od vasa »

stvarno nije jasno jel ti trazis savet ili nudis---
jesi ti pronasao bolest i lek u toj knjizi?????
Mihajlobre
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 29, 2008 12:34 am

Re:

Post od Mihajlobre »

krivko napisao:Vragolasta Amfibija:
Potrebno je da ti se pregleda prostata kroz cmar
danas sam nasao na jednom forumu nesto o tom pregledu:
ali neugodna u smislu da netko nešto gura tamo gdje samo odabrani imaju pristupNe nam ,iji je ovo post, ali msm, khm khm.
Odgovori