Mali problem...

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

momak_89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 22, 2007 8:50 am

Mali problem...

Post od momak_89 »

Imam 18 godina i jos nisam imao seksualne odnose, mada prilikom masturacije i uopste prevlacenja kozice imam sledeci problem: Glans mi je jako "suv", ona kozica sto ide preko (ne znam ja te strucne izraze) se nekako "lepi" kad je prevlacim, i ponekad ide dosta tesko, a kad vracam kozicu preko glansa ponekad se nekako "zamota", ne znam kako da objasnim... ne vrati se onako kako bi trebalo nego vrh glansa ostane otkriven pa moram rukom da povucem tu kozicu preko glansa, odnosno da je "odmotam", sto je prilicno neprijatan osecaj bas zato sto je glans toliko suv. Posle masturbacije koza glansa i ta sto ide preko mi se zacrvene, verovatno od tog trenja, nemam pojma, pa bude jos osetljivije... Da naglasim da sam bio kod dermatovenerologa, uradio u jednoj privatnoj laboratoriji bris glansa i uretre, i nalazi su negativni i na bakterije i na gljivice, posle cega nisam bio ponovo kod lekara jer je sam rekao da ako nalazi budu negativni on "nema sta da leci". Rekao mi je i da koliko on vidi nemam fimozu, znaci mogu normalno da prevucem kozicu...

Moje pitanje je u stvari da li postoji neka mast ili bilo sta, cime bih mogao da mazem kozicu glansa da bude vlaznija, mislim da onda ne bih imao problem...
Uspeh
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Mar 16, 2007 4:40 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Uspeh »

Možda ti ovo malo pomogne.
Ako nalaz brisa bude uredu onda je on u tvojim rukama.
Posveti mu malo pažnje,mazi ga pazi ga, pomalo nivea,solea i tako neke fine kreme( količina kreme primerena situaciji).Sapune koristi samo pri održavanju higijene oni su ljuti i mogu da izazovu peckanje pri masturbaciji, ostavljaju crvenilo, prođe ali neprijatno je.
Pošto se ne žališ ninašta drugo, samo nastavi da radiš na razvijanju svog doživotnog prijatelja.
Ovo je naj jači forum.
Ako neko zna odgovor budi siguran da će ti pomoći u okviru svog znanja ili iskustva.
Ja nisam lekar ali i jasam imao osamnaest godina.

Pozdrav i kremu u ruke.
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm

Post od Vragolasta Amfibija »

:lol:

Jel ste obratili paznju i americkim filmovima kad neko krene na masturbaciju on obavezno uzima neki losion za telo? :)
Pa uradi i ti to,mazi ga nekom hidratantnom kremom,nebitno kojom (mazni od mame neku Niveinu ili Lorealovu pa vidi sta ti odgovara)
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am

Post od Problematichan »

Ako neko ima preosetljiv glans ne znam kako da mu pomognu ni te kreme. A zar nisu bolji neki lubrikanti za podmazivanje od tih kremi Nivea ili Loreal mozda mogu da izazovu iritaciju zbog onih ph gluposti. Ili neka decko jednostavno stavlja vazelin (stari dobri) na penis. 8)
Help please!
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

Najbolje da uopste ne masturbira :lol:
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član

Post od Problematichan »

Ih nemoj tako u takvim godinama je da se to radi u najvece.
Help please!
VladaII
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 31, 2005 5:36 pm

Post od VladaII »

@problematican ha Iz iskustva nema sta! :lol: :lol: :lol: :lol: :)
momak_89
Novi član
Novi član

Post od momak_89 »

Istekao mi internet pa nisam mogao ranije da pitam, dok nisam uplatio...

Neko je spomenuo da te nivea-e i ostale kreme mogu da iziritiraju glans, e pa meni se vrlo lako iziritira bas zbog te suvoce, tako da mi posle masturbacije smeta cak i mlaz od tusa...
Zanima me sta su to lubrikanti koje je isto neko spomenuo, gde to nabaviti, kako se zovu, kako se koriste...
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član

Post od Problematichan »

Lubrikanti se koriste za podmazivanje penisa ili vagine kada su suvi i smanjuju trenje prilikom odnosa. Imas ih u svim sex shopovima kostaju oko... 500-1000din koliko sam ja video na netu, i postoje sa raznim ukusima bla bla bla pa onda na bazi vode koji ne ostecuju kondom, pa onda nekakvi koji su bezopasni za oralne odnose itd. itd.
Help please!
momak_89
Novi član
Novi član

Post od momak_89 »

Puno hvala na pomoci, ali imam jos jedan mali problem, mozda vise psiholoski...

Naime, penis mi je malo zakrivljen ulevo. Znaci ne sad bas kriv kao banana, ali primetno "vuce" na levo u punoj erekciji, ono.. vidi se... Nemam problema sa postizanjem erekcije, ne stvara mi to nikakve bolove ali mi jako psihicki smeta jer ne znam koliko je to normalna pojava i da li smeta devojkama? Bilo bi dobro da se jave devojke (ako ih ima na ovom podforumu) i da kazu da li su imale iskustva sa takvim momcima, i da li im to predstavlja problem. Ali samo iskreno, jer nemam nikakve koristi ako mi kazete "ma sve je to normalno", ako u stvari nije...
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član

Post od Problematichan »

Koliko sam ja citao na ovom forumu, to nema nikakve veze i devojkama to uopste ne smeta da li je zakrivljen u levo desno ili ide pravo, to je po meni problem u glavi isto kao oni sto nisu zadovolji velicinom... niko nije savrsen jbg. :roll:
Help please!
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator

Kod 60% muskaraca penis prirodno "vuce " na levo ili stoji sa leve strane.Nista neubicajeno a to ces i sam videti kada budes promeni par devojaka.Ljudsko telo nije savrseno simetricno i svaka blaga asimetrija je normalna i prihvatljiva.
zjee
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 15, 2006 9:23 pm

Post od zjee »

meni je dermatovenerolog pre nego sto sam prosledjen urologu prepisao neku avene kremu, ima u nekom mom ranijem postu, termalne vode bla bla, ali od te kreme mi je bilo jos gore, zato oprez
postoji nesto sto se zove relativna fimoza, ali mnogi od nasih doktora koji su zadnji put citali strucno stivo na fakultetu nemaju pojma za tako nesto...
relativna fimoza je otezano prevlacenje prepucijuma preko glansa itd, imas na netu tacniju definiciju
zato je moj predlog-prosetaj se i do urologa
momak_89
Novi član
Novi član

Post od momak_89 »

Sad ovo ispade moj licni topik, ali jbg...
Ima jos nesto, nije tema za urologiju ali mozda neko moze da mi pomogne.
Naime, juce sam prvi put obrijao "vrsnjaka", i na iskocile su mi kao neke sitne bubuljice, bas dosta njih, odvratno izgleda. Da li je to normalno i cime to da mazem. Da li postoji mogucnost da ce same od sebe proci posle par dana?
momak_89
Novi član
Novi član

Post od momak_89 »

Da ne bude zabune. Nisu mi iskocile te bubuljice po samom penisu, vec iznad, po donjem delu stomaka, gde sam se obrijao.
Odgovori