Mali problem...
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Mali problem...
Imam 18 godina i jos nisam imao seksualne odnose, mada prilikom masturacije i uopste prevlacenja kozice imam sledeci problem: Glans mi je jako "suv", ona kozica sto ide preko (ne znam ja te strucne izraze) se nekako "lepi" kad je prevlacim, i ponekad ide dosta tesko, a kad vracam kozicu preko glansa ponekad se nekako "zamota", ne znam kako da objasnim... ne vrati se onako kako bi trebalo nego vrh glansa ostane otkriven pa moram rukom da povucem tu kozicu preko glansa, odnosno da je "odmotam", sto je prilicno neprijatan osecaj bas zato sto je glans toliko suv. Posle masturbacije koza glansa i ta sto ide preko mi se zacrvene, verovatno od tog trenja, nemam pojma, pa bude jos osetljivije... Da naglasim da sam bio kod dermatovenerologa, uradio u jednoj privatnoj laboratoriji bris glansa i uretre, i nalazi su negativni i na bakterije i na gljivice, posle cega nisam bio ponovo kod lekara jer je sam rekao da ako nalazi budu negativni on "nema sta da leci". Rekao mi je i da koliko on vidi nemam fimozu, znaci mogu normalno da prevucem kozicu...
Moje pitanje je u stvari da li postoji neka mast ili bilo sta, cime bih mogao da mazem kozicu glansa da bude vlaznija, mislim da onda ne bih imao problem...
Moje pitanje je u stvari da li postoji neka mast ili bilo sta, cime bih mogao da mazem kozicu glansa da bude vlaznija, mislim da onda ne bih imao problem...
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Mar 16, 2007 4:40 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Možda ti ovo malo pomogne.
Ako nalaz brisa bude uredu onda je on u tvojim rukama.
Posveti mu malo pažnje,mazi ga pazi ga, pomalo nivea,solea i tako neke fine kreme( količina kreme primerena situaciji).Sapune koristi samo pri održavanju higijene oni su ljuti i mogu da izazovu peckanje pri masturbaciji, ostavljaju crvenilo, prođe ali neprijatno je.
Pošto se ne žališ ninašta drugo, samo nastavi da radiš na razvijanju svog doživotnog prijatelja.
Ovo je naj jači forum.
Ako neko zna odgovor budi siguran da će ti pomoći u okviru svog znanja ili iskustva.
Ja nisam lekar ali i jasam imao osamnaest godina.
Pozdrav i kremu u ruke.
Ako nalaz brisa bude uredu onda je on u tvojim rukama.
Posveti mu malo pažnje,mazi ga pazi ga, pomalo nivea,solea i tako neke fine kreme( količina kreme primerena situaciji).Sapune koristi samo pri održavanju higijene oni su ljuti i mogu da izazovu peckanje pri masturbaciji, ostavljaju crvenilo, prođe ali neprijatno je.
Pošto se ne žališ ninašta drugo, samo nastavi da radiš na razvijanju svog doživotnog prijatelja.
Ovo je naj jači forum.
Ako neko zna odgovor budi siguran da će ti pomoći u okviru svog znanja ili iskustva.
Ja nisam lekar ali i jasam imao osamnaest godina.
Pozdrav i kremu u ruke.
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
-
- Aktivan član
Istekao mi internet pa nisam mogao ranije da pitam, dok nisam uplatio...
Neko je spomenuo da te nivea-e i ostale kreme mogu da iziritiraju glans, e pa meni se vrlo lako iziritira bas zbog te suvoce, tako da mi posle masturbacije smeta cak i mlaz od tusa...
Zanima me sta su to lubrikanti koje je isto neko spomenuo, gde to nabaviti, kako se zovu, kako se koriste...
Neko je spomenuo da te nivea-e i ostale kreme mogu da iziritiraju glans, e pa meni se vrlo lako iziritira bas zbog te suvoce, tako da mi posle masturbacije smeta cak i mlaz od tusa...
Zanima me sta su to lubrikanti koje je isto neko spomenuo, gde to nabaviti, kako se zovu, kako se koriste...
-
- Aktivan član
Lubrikanti se koriste za podmazivanje penisa ili vagine kada su suvi i smanjuju trenje prilikom odnosa. Imas ih u svim sex shopovima kostaju oko... 500-1000din koliko sam ja video na netu, i postoje sa raznim ukusima bla bla bla pa onda na bazi vode koji ne ostecuju kondom, pa onda nekakvi koji su bezopasni za oralne odnose itd. itd.
Help please!
Puno hvala na pomoci, ali imam jos jedan mali problem, mozda vise psiholoski...
Naime, penis mi je malo zakrivljen ulevo. Znaci ne sad bas kriv kao banana, ali primetno "vuce" na levo u punoj erekciji, ono.. vidi se... Nemam problema sa postizanjem erekcije, ne stvara mi to nikakve bolove ali mi jako psihicki smeta jer ne znam koliko je to normalna pojava i da li smeta devojkama? Bilo bi dobro da se jave devojke (ako ih ima na ovom podforumu) i da kazu da li su imale iskustva sa takvim momcima, i da li im to predstavlja problem. Ali samo iskreno, jer nemam nikakve koristi ako mi kazete "ma sve je to normalno", ako u stvari nije...
Naime, penis mi je malo zakrivljen ulevo. Znaci ne sad bas kriv kao banana, ali primetno "vuce" na levo u punoj erekciji, ono.. vidi se... Nemam problema sa postizanjem erekcije, ne stvara mi to nikakve bolove ali mi jako psihicki smeta jer ne znam koliko je to normalna pojava i da li smeta devojkama? Bilo bi dobro da se jave devojke (ako ih ima na ovom podforumu) i da kazu da li su imale iskustva sa takvim momcima, i da li im to predstavlja problem. Ali samo iskreno, jer nemam nikakve koristi ako mi kazete "ma sve je to normalno", ako u stvari nije...
-
- Aktivan član
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
meni je dermatovenerolog pre nego sto sam prosledjen urologu prepisao neku avene kremu, ima u nekom mom ranijem postu, termalne vode bla bla, ali od te kreme mi je bilo jos gore, zato oprez
postoji nesto sto se zove relativna fimoza, ali mnogi od nasih doktora koji su zadnji put citali strucno stivo na fakultetu nemaju pojma za tako nesto...
relativna fimoza je otezano prevlacenje prepucijuma preko glansa itd, imas na netu tacniju definiciju
zato je moj predlog-prosetaj se i do urologa
postoji nesto sto se zove relativna fimoza, ali mnogi od nasih doktora koji su zadnji put citali strucno stivo na fakultetu nemaju pojma za tako nesto...
relativna fimoza je otezano prevlacenje prepucijuma preko glansa itd, imas na netu tacniju definiciju
zato je moj predlog-prosetaj se i do urologa
Sad ovo ispade moj licni topik, ali jbg...
Ima jos nesto, nije tema za urologiju ali mozda neko moze da mi pomogne.
Naime, juce sam prvi put obrijao "vrsnjaka", i na iskocile su mi kao neke sitne bubuljice, bas dosta njih, odvratno izgleda. Da li je to normalno i cime to da mazem. Da li postoji mogucnost da ce same od sebe proci posle par dana?
Ima jos nesto, nije tema za urologiju ali mozda neko moze da mi pomogne.
Naime, juce sam prvi put obrijao "vrsnjaka", i na iskocile su mi kao neke sitne bubuljice, bas dosta njih, odvratno izgleda. Da li je to normalno i cime to da mazem. Da li postoji mogucnost da ce same od sebe proci posle par dana?