Mali problem...

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Problematichan
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Problematichan »

Normalna stvar. To je osetljivi deo koze i skoro uvek izlaze bubuljice (barem kod muskaraca jer redje to brijaju). Bolje da si se posavetovao sa nekom drugaricom kako ona to radi a da ne izbiju bubuljice ili da si procesljao malo po netu. Inace one tesko prolaze.
Help please!
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm

Post od Vragolasta Amfibija »

To je normalna reakcija koze,ne brini.
Kupi bebi-puder i stavljaj par puta dnevno dok ti se ne smiri koza.Vremenom,ako nastavis da se brijas,koza ce ti se navici i nece biti bubuljica.GLedaj da brijac bude ostar a ne tup i ne moras da se izbrijavas nego niz dlaku vuci.
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član

Post od Problematichan »

Sto vise izbrijavas vise ostecujes kozu i vise ti izlaze bubuljice. Ja sam probao i sa kremom za depilaciju ali isti djavo, jeste da je mnogo neznija koza posle tretmana ali i mnogo izlaze bubuljice, a i plus pise na pakovanju da se ne stavlja na intimnim delovima :-? Posle brijanja stavljaj puder da smiri kozu i nikako after shave :lol:
Help please!
momak_89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 22, 2007 8:50 am

Post od momak_89 »

E ovo je majke mi poslednja stvar oko koje se tripujem, i nema vise nista.

Naime, imam na samom penisu neke sitne kao bubuljice... U stvari i nisu bubuljice, nego su bele boje (vise boje koze) i mogu da se cede, ali kad se iscede ne izlazi iz njih gnoj nego nesto drugacije, isto belo...Ni to me ni ne boli, ni ne svrbi, nije cak ni bog zna koliko ruzno, samo ne znam da li je to normalno i da li je moguce nekako to "izleciti"?
Znam da sad bas nisam uspeo najbolje da objasnim, ali valjda ste shvatili, a ako niste pitajte me sta nije jasno, pa cu valjda bolje objasniti.

p.s. Puno hvala na svim prethodnim odgovorima, mnogo ste mi pomogli pre svega na psihickom planu
*Mica*
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 20, 2007 10:46 am

Post od *Mica* »

Mitiseri mozda? Od masnoce? :-?
ako si stavljao neku masnu kremu mozda je od toga..
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član

Post od Problematichan »

Mozda Tisonove zlezde imas dosta o njima na ovom forumu. Nije nista opasno imam ih i ja ako je to to.
Help please!
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm

Post od Vragolasta Amfibija »

TISONOVE ZLEZDE !
Pogedaj na forumu,i nemoj da ih cedis !
Odgovori