Mali problem...
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
-
- Aktivan član
Sto vise izbrijavas vise ostecujes kozu i vise ti izlaze bubuljice. Ja sam probao i sa kremom za depilaciju ali isti djavo, jeste da je mnogo neznija koza posle tretmana ali i mnogo izlaze bubuljice, a i plus pise na pakovanju da se ne stavlja na intimnim delovima
Posle brijanja stavljaj puder da smiri kozu i nikako after shave 

Help please!
E ovo je majke mi poslednja stvar oko koje se tripujem, i nema vise nista.
Naime, imam na samom penisu neke sitne kao bubuljice... U stvari i nisu bubuljice, nego su bele boje (vise boje koze) i mogu da se cede, ali kad se iscede ne izlazi iz njih gnoj nego nesto drugacije, isto belo...Ni to me ni ne boli, ni ne svrbi, nije cak ni bog zna koliko ruzno, samo ne znam da li je to normalno i da li je moguce nekako to "izleciti"?
Znam da sad bas nisam uspeo najbolje da objasnim, ali valjda ste shvatili, a ako niste pitajte me sta nije jasno, pa cu valjda bolje objasniti.
p.s. Puno hvala na svim prethodnim odgovorima, mnogo ste mi pomogli pre svega na psihickom planu
Naime, imam na samom penisu neke sitne kao bubuljice... U stvari i nisu bubuljice, nego su bele boje (vise boje koze) i mogu da se cede, ali kad se iscede ne izlazi iz njih gnoj nego nesto drugacije, isto belo...Ni to me ni ne boli, ni ne svrbi, nije cak ni bog zna koliko ruzno, samo ne znam da li je to normalno i da li je moguce nekako to "izleciti"?
Znam da sad bas nisam uspeo najbolje da objasnim, ali valjda ste shvatili, a ako niste pitajte me sta nije jasno, pa cu valjda bolje objasniti.
p.s. Puno hvala na svim prethodnim odgovorima, mnogo ste mi pomogli pre svega na psihickom planu
-
- Aktivan član
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm