Kvrga na testisu
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: Kvrga na testisu
Imam pitanje.Otkrio sam ili tripujem da opipavam neku malu kuglicu pored samog onog creva malog sto je na testisu.Nije na samom testisu nego dole kao produzetak.Sta mi je za ciniti.Osecam veoma(kad kazem veoma mislim stvarno malo) bol(bolcic) na tom testisu.Panika me hvata i mislim da nije ono najgore.
Mozda je cak i zavrsetak tog crevca neznam posavetujte me sta da radim.Kad pipnem to ne boli nista,kao da je deo testisa od rodjenja ali nzm.
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
lepo odes kod urologa i problem resen...na najgore pretpostavljam da mislis na tumor, mislim da se retko kad javlja dole na tim "crevima" vec se javljaju na samim testisima i u njima, tako da...urolog ce ti reci o cemu se radi, pregled traje najvise 15-20 sekundi...
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jul 24, 2011 3:13 pm
Upravo tako pregled traje 15-20 sekundi... samo ti urade ultrazvuk testisa, ako imas neku kvrgu kazu ti dijagnozu ako treba i zavrsen posao... Samo nemoj da gubis vreme, ja tek kad sam osetio bol sam otisao kod lekara. Znaci nemoj to da radis moj ti je savet, i obavezno idi kod privatnika...meni se moja kvrga smanjila, skoro da je i nema, al moracu da sacekam cetvrtak idem na kontrolu pa cu definitivno znati dali je ovo kraj ili se produzuje terapija...
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jul 24, 2011 3:13 pm
Evo javljam se po dogovoru nakon kontrole... kvrga je totalno nestala, ali terapija mi je produzena za 14 dana drugim antibioticima... Hemomycin i chymoral... pozz
znaci ide na bolje, sto je vazno...infekciju treba dobro izleciti, pa isprimaj tu terapiju...