SQL, ima mojih rezultata na vise mesta, ali ponovicu opet.

Dakle, FSH mi je 1,6 (ref. vrednosti 1,5 - 12,4). U isto vreme LH je negde oko sredine 5,4 (ref. ide od 1,7 - 8,6), dok je testosteron blizu gornje granice 26,2 (ref. 9,9 - 27,8 ).
Sto ce reci da mi je sve normalno osim FSH koji je na samoj donjoj granici. E sad, posto je on u granicama referentnih vrednosti (1,6), vecina lekara gleda na to kao "ma ok je".
Ja mozda jesam laik, ali razmisljam: i LH, a posebno testosteron su visoki, ali normalni. Pitam se kakav znacaj na relativno visok testosteron (i LH) ima nizak FSH?
Ja to posmatram kao 3 ekvilajzera: 2 su povucena skoro do maksimuma, a treci je na donjoj lestvici. Kakav je zvuk? Pa los - kao iz bureta!
I do sada nisam sreo normalnog lekara da mi na ovo pitanje odgovori jasno, glasno i samouvereno! Jedini je Micic rekao da bi to moglo imati neke veze, ali daleko je i on bio od nekog opsirnog i lepog objasnjenja.
P.S. Sta reci kada urolog koji me je pregledao i dao da uradim hormone, nije uopste napisao da radim FSH! To sto ja znam vrednosti FSH je zato sto sam _ja_ nalozio laboratoriji da i to urade, s obzirom da sam citao koliko FSH ima znacaja. I zato jos jednom - ima mnogo gorih od Micica.