Fimoza - Cirkumcizija
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Mislis da nisam bio??Pa naravno da jesam u ambulantu(onu rusevinu od kucice)i neki stariji doktor "nadrndan" do 100 i nazad reko mi kao nije to nista strasno,i reko mi kao da mi je frenulum nesto duzi,ali ne i da je to uzrok svega toga!I najjace je bilo kad je provalio da sam obrezan na rodjenju!Naravno da nisam imam kozicu i pitao moje oni nisu mogli da veruju sta je lupio...Do 11-12 god.je sve bilo OK,ali posle te intervencije zbog fimoze(ne znam kako se tacno zove,bilo je reci i o tome na forumu onim makazama) nekih godinu dana posle desilo se to sto se desilo,zasto....nemam pojma...
-
- Aktivan član
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jun 10, 2007 2:09 pm
Stvarno mi nije nista jasno,otkud takvi problemi.Ja sam to uradio pre dve godine i sve ja bilo drugacije.Bez ikakvih bolova,laserom baz krvi skoro.Posla tri dana sam isao na posao ,a sa odnosima sam poceo posle 18 dana.Osetljivost glavica mi je povremeno smetala 6 meseci.Kozica mi ne prelazi preko glavica nikad jer u tome i jeste sustina.Ako ti posle obrezivanja kozica prelazi preko glavica nisi nista uradio.Opet moze da se skuplja smegma,opet moze da bude uska pa prilikom prevlacinja da se upali,nisi zasticen od npr.HIV jer je dokazano da unutrasnji deo kozice nema faktore zastite od virusa.Prilikom opercije kozica se ne zasiva za penis vec se spoje dva kraja kozice 2 cm od glavica.Kad nemas kozicu nama tu sta da se upali,sve je ravno nista ne seta prilikom odnosa,trenje je vece i kad malo ogrubi kozica ti vise ne moze praviti probleme.Provereno devojke to vise vole.Vise trenja i njima odgovara,a ja se mnogo bolje kontrolisem i moram reci da sam prezadovoljan sa promonama posle obrezivanja.Tacno je da je samozadovoljavanje otezano ali i to izvodljivo ,a najlakse sa kupkom.Izgleda da nasi lekari nemaju iskustva dovoljno da bi bili kompetentni.
-
- Aktivan član
Upravo sam to hteo da napisem ti ipak ne mozes da "setas" kozicu a ja mogu tako da si uskracen za to "zadovoljstvo". Inace i ja sam isao na posao posle 3 dana, tj. operacija je bila u petak a u ponedeljak sam vec radio (doduse bio sam postedjen nekih stvari). A i meni je kozica ogrubela jer ipak pola glavica viri a kada dodje do erekcije on izadje jos vise i u gacama dolazi do dodirivanja i trenja tako da se i kod mene dobija taj zastitni sloj. Ja sam imao urodjenu fimozu a ne upalu tako da se ne plasim da se fimoza povrati.
Help please!
-
- Aktivan član
Fimoza nestaje kada se otkloni prsten koji zateze a ne kada se sve odstrani. I kako mislis da nema higijene ako ima kozice? Pa zar ti ne peres taj deo jer si obrezan? I da imam i da nemam kozicu ja higijenu odrzavam pranjem i to ne moze da zameni nista. Kada pricas kako je lako operisati fimozu deluje kao pricica za malu decu malo rec ovde malo onde zasiju i cao ides odmah kuci. Pa bas i nije tako...
Help please!
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm