Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Cao svima Hteo bih da vas pitam da li neko zna koje su cene obrezivanja? Znam da nisu svugde iste, ali zanima me da li znate negde koliko kosta. Imam problema sa fimozom i zelim da je resim odma! Hvala vam unapred.
Bog blagoslovio Srbiju ako je tako! Imam 20 godina, a fimozu imam vec dosta dugo vremena, samo sada mi je prekipelo od nje skroz. Nista ne mogu redovno... Sutra cu odma otici da overim zdravstvenu i sto pre da resim to.
Nije problem, bitno je da se resi. Ujutro cu odma nazvati ordinaciju u bolnici da vidim kako i sta. Pa cu onda pravac da resim knjizicu. Bitno je samo da se ne naplacuje.
Pa ne možeš tako, kad overiš knjižicu ideš kod svog doktora opšte prakse, kažeš mu koji je problem pa ti on da uput za pregled. Sa tim odeš kod urologa koji će ti napisati izveštaj sa kojim opet kod svog doktora vadiš uput al sada za bolničko lečenje.
Au, znaci da cu se navozati dok ne resim. Ni ne znam ko mi je doktor... xd Trebace dobrih mesec dana da se sve to resi, naravno uz cekanje posle operacije.