Cirkumcizija/obrezivanje
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Cirkumcizija/obrezivanje
Cao svima
Hteo bih da vas pitam da li neko zna koje su cene obrezivanja? Znam da nisu svugde iste, ali zanima me da li znate negde koliko kosta. Imam problema sa fimozom i zelim da je resim odma! Hvala vam unapred. 
Re: Cirkumcizija/obrezivanje
Oko 30 000din je najčešća cena po privatnim urološkim ordinacijama
Zar je tako puno? Cuo sam negde da je oko 50e.Dejanbg napisao:Oko 30 000din je najčešća cena po privatnim urološkim ordinacijama
To je verovatno cena za frenulotomiju, sumnjam da sada ima za te pare.
Pa ako imaš fimozu imaš puno pravo da to rešiš na knjižicu.
Dejanbg napisao:To je verovatno cena za frenulotomiju, sumnjam da sada ima za te pare.
Fora je sto nemam ni zdravstvenu
Ako je overiš naravno da možeš besplatno da se operišeš sa dijagnozom fimoze.
Koliko godina imaš?
Koliko godina imaš?
Bog blagoslovio Srbiju ako je tako!
Imam 20 godina, a fimozu imam vec dosta dugo vremena, samo sada mi je prekipelo od nje skroz. Nista ne mogu redovno... Sutra cu odma otici da overim zdravstvenu i sto pre da resim to.
Jedino očekuj da ćeš malo čekati na intervenciju, mada zavisi kako gde.
Nije problem, bitno je da se resi.
Ujutro cu odma nazvati ordinaciju u bolnici da vidim kako i sta. Pa cu onda pravac da resim knjizicu.
Bitno je samo da se ne naplacuje. 
Pa ne možeš tako, kad overiš knjižicu ideš kod svog doktora opšte prakse, kažeš mu koji je problem pa ti on da uput za pregled. Sa tim odeš kod urologa koji će ti napisati izveštaj sa kojim opet kod svog doktora vadiš uput al sada za bolničko lečenje.
Au, znaci da cu se navozati dok ne resim. Ni ne znam ko mi je doktor... xd Trebace dobrih mesec dana da se sve to resi, naravno uz cekanje posle operacije.
Ako nemaš izabranog, tj nisi izabrao uradićeš to prvom prilikom
Da,da.. mislim da to ide uz pravljenje knjizice ako se ne varam. Nadam se samo da me nece zadrzavati u bolnici zbog toga, mislim ne bi trebalo.
Zavisi od bolnice, negde ideš kući nakon intervencije, a negde samo prenoćiš, al ne duže od toga
Aha, pa dobro onda i nije tako strasno. Bitno je da se resi. Mada racunam da ce trebati dosta vremena za to, vec ce i prolece doci pred kraj..