Cirkumcizija/obrezivanje
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: Cirkumcizija/obrezivanje
Da li je moguce u drzavnoj odraditi pod totalnom anestezijom? Plasim se uboda igle u tom predelu, i svaki put kad krenem kod lekara ja se vratim!!
Siguran sam da je negde moguće, raspitaj se kod lekara i dogovorite se oko toga unapred.
Da li se to dodatno placa? Sobzirom da ide preko zdravstvene knjizice! Znam da privatna klinika (veoma poznata) to radi ali kosta oko 50 000!! Moji bi mi dali istog momenta ali nebih da iko sazna!!!
strah9 napisao:Da li se to dodatno placa? Sobzirom da ide preko zdravstvene knjizice! Znam da privatna klinika (veoma poznata) to radi ali kosta oko 50 000!! Moji bi mi dali istog momenta ali nebih da iko sazna!!!
Mozes slobodno da pitas lekara ako se toliko plasis igle, ali se uglavnom to radi u lokalu, tako da ako ti se bas ne zuri mozes i da sacuvas tih 50 000din i da radis u drzavnoj bolnici.strah9 napisao:Da li se to dodatno placa? Sobzirom da ide preko zdravstvene knjizice! Znam da privatna klinika (veoma poznata) to radi ali kosta oko 50 000!! Moji bi mi dali istog momenta ali nebih da iko sazna!!!
I ne treba da te bude sramota i da neko sazna, jer su to zdravstveni problemi koje ima dosta muskaraca i toga ne trebas da se stidis... neki rade zbog zdravstvenih a ima i vecina koja radi zbog estetskih ili verskih razloga. A najvaznije ti je zdravlje !!!

Sve to stoji, ali psiha je cudo
Uspeo sam da nadjem u Subotici obrezivanje za 120e, sto je super u odnosu na druge cene. Ne kasape te kao u bolnici, sve fino laserski.
U pitanju je klinika "Zdrava kuca" 

Samo da znaš, i laserom je "kasapljenje" čisto da se ne iznenadiš
Tehnika je drugačija, ali je suština ista, mora se iseći i ušiti.

Tehnika je drugačija, ali je suština ista, mora se iseći i ušiti.
Pa to da, ali kako cujem lakse je podneti laserom da ti to rade nego da ti prilaze alatima.
Sad problem je skupiti 120e
Ali ne razumem idalje sto su cene toliko razlicite, negde su po 300e+, dok je ovde "samo" 120e.