Bol,labavost,svrab levog testisa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

cile joca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 05, 2012 7:26 pm

Re: Bol,labavost,svrab levog testisa

Post od cile joca »

moja ti je preporuka da odes na wma radi dijagnoze,tamo rade poslepodne svaki dan za civilna lica,uradi ultra zvuk testista i imaces sto posto dijagnozu,to sam ja uradio i rekli su mi da imam kilu,mislim da je na drugom spratu
ja sam pre toga iso dva puta kod hirurga u zvorniku i kazu nema kile
ja sam operiso u zvorniku i nisam nesto zadovoljan
jeste bolje mi je,ali kao da su mi sve poremetili,prepona leva gde sam operisan je konstantno tu gdje sam rezan tu je nateklo i kad savijam nogu kad vozim smeta mi
hirurg je reko da to priroda treba sad to da resi,ali nedaj boze samo noza sve poremete i mislim i levi testist da mi je manji od desnog
pozzz
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

cile joca napisao:....... i rekli su mi da imam kilu,mislim da je na drugom spratu......
Да ли знаш како си добио килу?
cile joca
Novi član
Novi član

Post od cile joca »

mislim aco da sam dobijo kad sam nosijo drva na cetvrti sprat,a nema lifta,stanujem na cetvrtom spratu,a inace neradim nista tesko radim imam radnju elektronika
pozzz
Dralee
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 27, 2013 7:10 pm

Post od Dralee »

Hvala,videcu sta cu sledece nedelje.Danas sam imao poboljsanje imao sam bol u testisu samo jedan put,ali kad sam igro kosarku i kad sam se oznojio svrab se vratio, nisam se stigao tusirati pa mi je taj svrab trajao oko sat vremena(imao sam drustvo sve do sad)
Dralee
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 27, 2013 7:10 pm

Post od Dralee »

Evo ja bi jos da iskoristim ovu priliku da pitam da li je normalno da mi testis bude nakrivljen na jednu stranu(u mom slucaju na levu) do pola je prav (kad se nadigne),a ostalo naginje u levu stranu(uvek)
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

cile joca napisao:mislim aco da sam dobijo kad sam nosijo drva na cetvrti sprat,a nema lifta,stanujem na cetvrtom spratu,a inace neradim nista tesko radim imam radnju elektronika
pozzz
Вероватно. Направио си посао без посла. Убудуће или некоме плати да носи дрва или лепо направи малу дизалицу па преко терасе. :D

Каквом електроником се бавиш? Сервис?
cile joca
Novi član
Novi član

Post od cile joca »

da aca potpuno si u pravu,ali da zna covek gde ce slomiti nogu nebi nikad tu iso
imam servis popravljam mobilne telefone itd pozzz
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

cile joca napisao:da aca potpuno si u pravu,ali da zna covek gde ce slomiti nogu nebi nikad tu iso
imam servis popravljam mobilne telefone itd pozzz
Не, него би сео. :lol:

Ја сам тако једном носио џакове угља и средио кичму. Додуше добро се завршило. Само су ме наместили и све је било у реду.

Сервис у Београду?
Odgovori