Zdravo!
Ja sam Dejan i ne studiram patologiju.Koristim email moje drugarice koja studira,ali ne ume bas sa emailom i kompjuterima.DA PREDJEM NA STVAR:ona trenutno nije u nasoj zemlji, drugu godinu ce nastaviti u inostranstvu, ali bi htela da nabavi knjigu Sudska medicina Milosa Tasica i saradnici. Tj.da onaj ko ima skenira, barem pola ili manje i posalje na ovaj email [email protected] i tako ona skine i odstampa sta zeli. Dragi saradnici ovog foruma, da li bi meni, tj. njoj mogao neko pomoci?Da li je neko voljan pomoci na ovaj nacin?
Unapred i od srca zahvalan
Dejan
Sudska medicina Milosa Tasica
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Okt 22, 2006 7:52 am
Na zalost, nemam sudsku koju trazite, a da li bi koleginici sta pomoglo ovo:
http://www.amazon.com/Encyclopedia-Fore ... 0122272153
Ili, ako je zanima bas patologija, da li mozda zeli Robinsa, mislim da ga negde imam u .pdf, ali nisam sigurna...? Mislim, nisam vas razumela - patologija i sudska su bila dva sasvim odvojena predmeta, znate
.
Prijatan dan
.
http://www.amazon.com/Encyclopedia-Fore ... 0122272153
Ili, ako je zanima bas patologija, da li mozda zeli Robinsa, mislim da ga negde imam u .pdf, ali nisam sigurna...? Mislim, nisam vas razumela - patologija i sudska su bila dva sasvim odvojena predmeta, znate

Prijatan dan

-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 6:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Hvala na barem jednom odgovoru!
Pogledace pa ce mi javiti. A ja cu zatim vama. Mislim da bi verzija u .pdf svakako odgovarala. Pa ako biste mogli da nadjete i posaljete na sledeci email: [email protected] Bio bih vam zaista zahvalan. Hvala na ... Dejan
Pogledace pa ce mi javiti. A ja cu zatim vama. Mislim da bi verzija u .pdf svakako odgovarala. Pa ako biste mogli da nadjete i posaljete na sledeci email: [email protected] Bio bih vam zaista zahvalan. Hvala na ... Dejan
-
- Novi član
- Kontakt:
Hvala na barem jednom odgovoru!
Pogledace pa ce mi javiti. A ja cu zatim vama. Mislim da bi verzija u .pdf svakako odgovarala. Pa ako biste mogli da nadjete i posaljete na sledeci email: [email protected]
Bio bih vam zaista zahvalan. Hvala na kolegijalnosti! Hvala unapred!
Dejan
Pogledace pa ce mi javiti. A ja cu zatim vama. Mislim da bi verzija u .pdf svakako odgovarala. Pa ako biste mogli da nadjete i posaljete na sledeci email: [email protected]
Bio bih vam zaista zahvalan. Hvala na kolegijalnosti! Hvala unapred!
Dejan
-
- Aktivan član
I Robinsova patologija i Forenzicka enciklopedija su relativno velike knjige za slanje mailom, a ako joj ma sta od ovoga, ili oba, odgovaraju, ja mogu da okacim na rapidshare, pa da ostavim link da skinete vi, ili ona tamo gde je. Ako joj bas odgovara mail, mogu da pokusam da izdelim to na .rar fajlove pa kako bude - kako god vi kazete.
Srdacan pozdrav i vama
.
Srdacan pozdrav i vama

-
- Novi član
- Kontakt:
Ona bi zelela ako neko ima bas Sudsku od Tasica. Ali cini mi se da moze i od Robinsa. Druga je godina i povremeno radi kao patolog tehnicar pri obdukcijama. Dakle ima veze sa sudskom ali i patologijom!
Mislim da joj treba za neki ispit. Nesto kao forenzika mislim da bi joj odgovaralo. Ali molim vas jos jednom, ako znate nekog ko ima Tasicevu knjigu, da se makar skenira neki deo, to bi bilo idealno! Prenosim samo sta bi joj trebalo!
Oprostite, da li vi studirate isto patologiju? Ili nesto slicno? Pa da je uputim na vas? Kako god, hvala vam na svemu!
Dejan

Oprostite, da li vi studirate isto patologiju? Ili nesto slicno? Pa da je uputim na vas? Kako god, hvala vam na svemu!
Dejan

-
- Novi član
- Kontakt:
Hvala!
Hvala! Mogli biste ako vam nije tesko, da izdelite na .rar fajlove pa da joj posaljem na email. Da makar skine za pocetak neke delove. Mislim da ce joj to za sad vise odgovarati. A ako bude nekih problema, javicu vam! A drugarica mi rece, vasa koleginica, da joj trebaju bas obdukcije, iskopavanja leseva, patoloske analize, analiza povreda itd. Nadam se da vi razumete o cemu se tu radi.
Hvala u svakom slucaju! Kad da ocekujem da cete mi poslati? I koliko u MB ima toga?
Od srca zahvalan!

Hvala u svakom slucaju! Kad da ocekujem da cete mi poslati? I koliko u MB ima toga?
Od srca zahvalan!

-
- Aktivan član
-
- Novi član
- Kontakt:
Hvala jos jednom!
Hvala jos jednom! Nadam se da ce sve biti u redu!
Pozdrav i vama!

Pozdrav i vama!

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Dec 26, 2008 8:42 am
za Kosin
Lepo je sto se trudis i brines za svoju drugaricu -prijateljicu.
Javljam ti se zbog toga sto mi se cini da je jednostavnije da joj das adresu ovog foruma i da se ona javi...
Vidis da je koleginjica spremna i desetinu GB da skine hocu reci kada bi ona objasnila (svakako bolje od tebe ) verujem da bi joj se najadekvatnije pomoglo da dodje do udzbenika koji zeli.
Srecnan Ti Badni Dan i praznik Rodjenja Isusa Hrista(ako nisi pravoslavni vernik - ne mari, zelje ostaju):))) R.
Javljam ti se zbog toga sto mi se cini da je jednostavnije da joj das adresu ovog foruma i da se ona javi...
Vidis da je koleginjica spremna i desetinu GB da skine hocu reci kada bi ona objasnila (svakako bolje od tebe ) verujem da bi joj se najadekvatnije pomoglo da dodje do udzbenika koji zeli.
Srecnan Ti Badni Dan i praznik Rodjenja Isusa Hrista(ako nisi pravoslavni vernik - ne mari, zelje ostaju):))) R.
Ako si licem okrenut prema suncu sve će senke biti iza tebe.R.
))