''Strucnost'' na nivou

Sve stručne diskusije koje ne pripadaju postojećim forumima. Forum je namenjen razmeni iskustava medicinskih stručnjaka. Nije namenjen za pitanja pacijenata.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
Kontakt:

''Strucnost'' na nivou

Post od Ivanna Kraljica »

Ovako,morala sam ovo da napisem,jer zaista je da kazem toliko tuzno i smesno da je to neverovatno...
Moju mamu je lekarka opste prakse,nakon pregleda,a inace mojoj mami se kocila noga,prvo rekla da nema pojma sta da joj radi i tako je sedela 10 minuta i gledala u zid i razmisljala sta da radi,a onda nakon toga joj je dala uput za ortopeda (sto nema veze s vezom,jer zenu koci noga,a ne boli je kost ili sl.)...toliko o tome da nam je zdravstvo kvalitetno...
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: ''Strucnost'' na nivou

Post od tamaraft »

'Kocenje noge' nije dovoljan simptom koji mozete reci lekaru i ochekivati chudesnu injekciju!

Sa druge strane uput za ortopeda ili fizijatra je prva logicna stvar s obzirom da se vecina simptoma tipa kocenja, trnjnjenja, smanjene funkcije, bolova u nozi svodi na probleme sa lumbalnim delom kichme tao da je pacijent upucen na pravu adresu!

U svakom sluchaju, ako niste zadovoljni svnojim lekarom opshte prakse mozete traziti i izabrati drugog lekara u sluzbi u domu zdravlja gde se lechite!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori