Rumeni obrazi

Sve stručne diskusije koje ne pripadaju postojećim forumima. Forum je namenjen razmeni iskustava medicinskih stručnjaka. Nije namenjen za pitanja pacijenata.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Kacket
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 09, 2008 7:23 am

Rumeni obrazi

Post od Kacket »

Posto evo skoro punim 20 leta a jos od detinjstva imam rumene obraze.Zanima me od cega oni nastaju i postoji li resenje da se oni otklone?
hvala :wink:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Rumeni obrazi

Post od mikalja »

Kacket napisao:Posto evo skoro punim 20 leta a jos od detinjstva imam rumene obraze.Zanima me od cega oni nastaju i postoji li resenje da se oni otklone?
hvala :wink:
E Boze,Boze :D nekad su devojke rumenile obraze sa onim krep papirom pljunu na njega i namazu obraze da budu rumene !Jer ako nisu rumene NISU ZDRAVE i ne mogu se udati :lol: :wink: E sad ne znam jesi li ti devojka ili nE.Ali i muskici kad su rumeni rekli bi ovako:Jaoj vid onog decka zdrav kao dren rumen kao ruza.Da ga u jedan obraz udarish drugi bi pukao!Kao puca od zdravlja :wink: A sad eto predstavlja problem i to bash pri izgleu :D Mozda su popucali kapilari !Ako nije mnogo stavi pudera malo ublazi i :wink: :wink:
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

kuperozna koza, proshirenje perifernih krvnih sudova ili mozda alergijska reakcija na neshto od hrane ili na sunce! mozda rozacea!

da li se pojachava crvenilo an toploti, iznad pare, u stresnih situacijama?

brm brm sa kjizicom kod dermatologa!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Narod kaze "zuti zutuju, rumeni putuju"?! :o

Salu na stranu, rumenilo moze da ima jedno trideste uzroka :)

Sve najbolje.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Odgovori