volela bih da nadjem nekoga ko se sprema ili planira da počne pripremu za nostrifikaciju diplome u Americi....
Ja sam na samom početku,pa ako ima zainteresovanih,bilo bi lepo da se povezemo,jer timski rad je
kvalitetniji

Vesna
Cao BatoideaBatoideaTG napisao:Ja krecem od februara. Za sada sam u fazi prikupljanja podataka...odakle, kako i ostalo.
BatoideaTG napisao:Poslala sam pp.
Nemoj da bacas novac na knjige u datastatusu,skupe su a sva literatura vec postoji na disku,sve zajedno sa predavanjima Kaplan 2010-disk kruzi medju ljudima na FB,samo pitaj kod koga je i da li bi mogao da ti posalje da prekopiras a onda ti nekom prosledis i tako u krug;-)Takodje dva puta razmisli pre nego sto krenes step 2 pre Stepa 1-ja ti to ne bih savetovao iz vise razloga-idi redom tako je najbolje;-)Vazno ti je da imas dobre rezultate(iznad 220-230) a ako jednom polozis sa minimalnim rezultatom ispravke nema;micara napisao:Zdravo drugari, evo i ja bih sto pre da pocnem sa ucenjem, pa bi bilo lepo da medjusobno podelimo informacije- sta, kako ,gde ... ja bih prvo pocela sa spremanjem step 2 jer mi je trenutno to najbliskije stivo... znate li gde se mogu naci knjige online? U data statusu mogu da se naruce i da stignu za oko mesec dana, ali su preskupe... i ima toliko knjiga u ponudi za spremanje ovog ispita, pa da li neko ima spisak "proverenih" knjiga sa kojima mogu da se postignu dobri rezultati? Svaka informacija ce mi puno znaciti, hvala unapred... Pozz