Sve stručne diskusije koje ne pripadaju postojećim forumima. Forum je namenjen razmeni iskustava medicinskih stručnjaka. Nije namenjen za pitanja pacijenata.
Molio bih Vas da na forumu postavite temu "Polaganje drzavnog ispita" gde bi se mogle razmenjivati informacije o neophodnoj literaturi i nacinu polaganja drzavnog ispita.Unapred hvala
Ideja je dobra. Za sada je formiran poseban forum za sve stručne diskusije gde je prabačena i ova diskusija. Ukoliko imate još neke predloge, voleo bih da ih čujem. Možemo da komuniciramo i putem emaila info @doktor.rs
Na sajtu ministarstva su sasvim solidna uputsva po pitanju drzavnog ispita.(bar su bila pre koju godinu)
Ako ste iz Beograda onda vam savetujem da posetite ministarstvo u Nemanjinoj ulici , od gospodje zaduzene za pitanja drzavnog ispita dobicete informacije o kupovini knjiga.
Knjige mozete nabaviti u ulici 29.Novembar, postoje dve knjige(kazem ponovo tako je bilo pre nekog vremena) jedna je u formi strucnog repetitorijuma a druga se tice ustava zakona o radi itd..
da li neko moze da mi kaze u vezi drzavnog ispita, da li je u prodaji nova knjiga o ustavnom uredjenju ili je i dalje po starom autora Katerine Karalazic.....
Cao! Ja sam polagala sad taj drzavni u januaru.Jos je ta stara knjiga stim sto ako te bas zanima ustav skines ga sa neta i procitas cisto informativno.Nije uopste problem niti se moras nesto puno udubljivati.Ako te jos nesto zanima pitaj slobodno(ako ga vec nisi polozio)Pozdrav