Opsta medicina/porodicna medicina

Sve stručne diskusije koje ne pripadaju postojećim forumima. Forum je namenjen razmeni iskustava medicinskih stručnjaka. Nije namenjen za pitanja pacijenata.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Guevara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Apr 26, 2008 8:31 am

Opsta medicina/porodicna medicina

Post od Guevara »

Za sve koji bas i neznaju koja je uloga porodicne medicine u modernome svetu(drustvu):

http://www.woncaeurope.org/Web%20docume ... 202005.pdf
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Za par meseci zavrsicu svoju knjigu (nadam se) o lekarima u primarnoj zdravstvenoj zastiti, pa ce biti jos jasnije.

Inace WONCA je sasvim OK, ali je problem sto je u Srbiji ta organizacija potpuno marginalizovana, niko je ne reprezentuje i mi realno NEMAMO organizaciju lekara specijalista opste medicine, niti lekara koji rade u primarnoj zdravstvenoj zastiti.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Guevara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Apr 26, 2008 8:31 am

Post od Guevara »

Ides li na godisnji WONCA kogres u Istanbul?

http://www.woncaeurope2008.org/
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Eh, a ko ce da mi plati? Mozda drugomprilikom, kad budem zavrsio ovu knjigu koju pisem i objavim je, pa kolege vide da i mi SOM-ovi znamo po nesto i da je lekar PZZ bitniji nego sto ga vajni ministar pokusava da ponizi iz mandata u mandat.

Ako imate neki koristan savet kako se "dokopati" Istambula, rado cu ga upotrebiti :)

Uzgred, ako Vas zanima ko i kako kroji politiku rada i organizacije primarne zdravstvene zastite u Ministarstvu zdravlja, obratite mi se provatnom porukom, ili jos bolje na mobilni, necete verovati kad cujete!!!!

Sve najbolje.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Odgovori