Za sve koji bas i neznaju koja je uloga porodicne medicine u modernome svetu(drustvu):
http://www.woncaeurope.org/Web%20docume ... 202005.pdf
Opsta medicina/porodicna medicina
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Za par meseci zavrsicu svoju knjigu (nadam se) o lekarima u primarnoj zdravstvenoj zastiti, pa ce biti jos jasnije.
Inace WONCA je sasvim OK, ali je problem sto je u Srbiji ta organizacija potpuno marginalizovana, niko je ne reprezentuje i mi realno NEMAMO organizaciju lekara specijalista opste medicine, niti lekara koji rade u primarnoj zdravstvenoj zastiti.
Inace WONCA je sasvim OK, ali je problem sto je u Srbiji ta organizacija potpuno marginalizovana, niko je ne reprezentuje i mi realno NEMAMO organizaciju lekara specijalista opste medicine, niti lekara koji rade u primarnoj zdravstvenoj zastiti.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Eh, a ko ce da mi plati? Mozda drugomprilikom, kad budem zavrsio ovu knjigu koju pisem i objavim je, pa kolege vide da i mi SOM-ovi znamo po nesto i da je lekar PZZ bitniji nego sto ga vajni ministar pokusava da ponizi iz mandata u mandat.
Ako imate neki koristan savet kako se "dokopati" Istambula, rado cu ga upotrebiti
Uzgred, ako Vas zanima ko i kako kroji politiku rada i organizacije primarne zdravstvene zastite u Ministarstvu zdravlja, obratite mi se provatnom porukom, ili jos bolje na mobilni, necete verovati kad cujete!!!!
Sve najbolje.
Ako imate neki koristan savet kako se "dokopati" Istambula, rado cu ga upotrebiti

Uzgred, ako Vas zanima ko i kako kroji politiku rada i organizacije primarne zdravstvene zastite u Ministarstvu zdravlja, obratite mi se provatnom porukom, ili jos bolje na mobilni, necete verovati kad cujete!!!!
Sve najbolje.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine