Sve stručne diskusije koje ne pripadaju postojećim forumima. Forum je namenjen razmeni iskustava medicinskih stručnjaka. Nije namenjen za pitanja pacijenata.
Zdravo kolege!Da li je neko nesto cuo o najnovijem konkursu za 200 mladih lekara koji bi trebalo da se u skorije vreme otvori?
Cula sam nesto ali nisam nigde mogla da nadjem detalje.Sta gde kako koliko ....
Postovana koleginice, nisam cuo za taj konkurs za 200 lekara, ali sam cuo da Bel Medic, privatna bolnica trazi mlade interniste, radiologe i pedijatre.
Malo sam istrazivala sajt Ministarstva i nasla sam zeljene informacije.Ali i dalje je aktuelna radiologija i anestezija.
Ako neko cuje kada se otvori neki konkurs neka javi
Hvala
ali kada ce vec jednom da se promeni nacin zaposljavanja???
i sta da radim ja kada ne znam nikoga ko bi mogao da me zaposli.......
jos uvek se nadam .......
Evo najnovijih informacija;KONKURSI IZLAZE U UTORAK PA DRAGE KOLEGE"POSLOVE" U RUKE I SAMO NAPRED....MOZDA SADA BUDEMO BAS MI USPESNO PRIMLJENI NA POSLICE RAZNE
I tako ja konkurisala na sve konkurse i NISTA,bezveze,tuzna sam .ali ok valjda ce biti bolje drugi put.Kako kazu nada umire poslednja.Pozdrav svim kolegama
Naravno da nista jer su to konkursi za ljude koji vec rade tako da ce ih samo provuci kroz konkurs, a ljudi se zaposljavaju i mimo konkursa....Gde mi zivimo!!!
Ljudi! U 8 (osam) odgovora na ovo pitanje niko nije dao konkretan odgovor! Ako nemate neku informaciju nemojte pisati o opstim stvarima kao sto su veze i ostale dobro poznate cinjenice.
Izvinite sto moram ovo da primetim, ali ovaj podforum se zove "Opste strucne diskusije" - sto bas i nema veze sa pojedinim konkursima...
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.