Pa sto bi morao da preporucuje na vidjeno...mislim to je samo preporuka za volontiranje,tacnije njegova dobra volja.Pa posle sta bude bice...dalton napisao: Evo dragi kolega prilika da kritikujemo sistem u kome profesor preporucuje na nevidjeno. Pomozite!
Moj glavni problem,a mislim da je u sustini problem i mnogih je sto ne mogu da volontiram tj.rado bih i da primam kakvu takvu platu i da se pomucim jos vise nego da volontiram u KCS u nedogled jer nemam bas sjajnu finansijsku situaciju.
Mozda je i imam ,mislim roditelji kazu da mogu i da volontiram,ali 26 godina mi je i sramota me je da ne zaradjujem ni dinar.
Sad trenutno cekam na jedan poziv za posao van struke,ali se cekanje oteglo.Naravno radije bih posao u struci jer VOLIM MEDICINU i volim kontakt sa pacijentima i volim da dajem sve od sebe...
Uzgred ne znam da li postoji jos uvek ta mogucnost dobijanja posla klinickog lekara i kad i kako...tu se prima plata kao u DZ ali si na klinici...to je najboja solucija po meni ali najteze izvodljiva