u ovoj zemlji samo trebas da se obratis lekaru kad umres...i to patologu...

Marina<3DH napisao:sto?ako sam mlada ne moze da se desi da me nesto boli?
ja sigurno tamo nisam dosla po uput zato sto mi je dosadno kuci vec sam dosla zbog problema u ramenu bavim se sportom i to me ogranicava trenutno u treninzima,sve joj je to bilo napomenuto ali opet mi nije dala uput dal zbog guzve ili cega vec ne zanima me...ona nije skolovana za ortopediju pa da zna al meni treba uput ili ne...niti me je pregledala niti je gledala sta ja njoj pokazujem...to je po meni neeticki...
Pa upravo zbog navedenog nije potreban ortoped. Nema preloma, nema iscasenja...Marina<3DH napisao:kako ti tek lupas gluposti,ortoped je doktor koji se bavi kostima u svakom slucaju prelomima sa ili bez hiruskog zahvata,ja rame nisam iscasila i nema potrebe da se zracim jer se na snimku nece videti nista...u pitanju je najverovatnije misic...i zasto bi placala privatno kad imam osiguranje,a po uput cu otici makar na silu ga uzela...zato molim te suzdrzi se komentara ako vec ne moras da odgovaras na ovu temu..
Mislim da tebi jedino moze pomoci (dr.) Milan Tarot.Marina<3DH napisao:kako ti tek lupas gluposti,ortoped je doktor koji se bavi kostima u svakom slucaju prelomima sa ili bez hiruskog zahvata,ja rame nisam iscasila i nema potrebe da se zracim jer se na snimku nece videti nista...u pitanju je najverovatnije misic...i zasto bi placala privatno kad imam osiguranje,a po uput cu otici makar na silu ga uzela...zato molim te suzdrzi se komentara ako vec ne moras da odgovaras na ovu temu..