Koliko ste upoznati sa stručnom literaturom?

Sve stručne diskusije koje ne pripadaju postojećim forumima. Forum je namenjen razmeni iskustava medicinskih stručnjaka. Nije namenjen za pitanja pacijenata.

Moderatori: vlada99, moderato

dragancesu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 22, 2006 6:49 pm

Post od dragancesu »

Citate li vi PP? Nije lepo da palite forumase ovakvim ponudama
jecili1978
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Apr 29, 2009 11:17 am

Post od jecili1978 »

Obuhvataju li te vase studije kojima se bavite i uslove rada lekara u Srbiji,naime iz moje uze specijalnosti-radiologije imam svu neophodnu literaturu naravno ne kupljene knjige jer su preskupe nego u elektronskoj formi.
Registrovana sam na svim dostupnim radioloskim sajtovima koji mi svakodnevno salju vesti i clanke, i kad ja to lepo sve iscitam i saznam onda odem na posao i radim na aparaturi koja je dobrim delom punoletna,a pojedini aparati nam imaju i preko 30 godina-zaista izvanredan nacin da primenim svo svoje znanje.
Odgovorno tvrdim da dve trecine lekara u Srbiji radi u ovakvim uslovima i muka im je od svega toga,ali i pored toga, barem u mom centru, strucni sastanci podruznice su uvek puni.
Nemojte dozvoliti sebi da prozivate nekoga,a da pre toga niste sagledali sliku u potpunosti.
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dannina »

To vam je kad neko zivi na internetu, a ne u stvarnom svetu, sta vam vredi da citate o najsitnijim dostignucima, kad smo mi tehnoloski zaostali i te kako za svetom i fakultetima sa kojim vi komunicirate. Naravno, ne treba se zaposliti i nikad nista ne procitati, treba se informisati, ali o tom"snalazenju" o kom vi pricate, za to treba i dosta vremena, vise na kompjuteru, nego na poslu.. Taj vas stav i pridevi koje upotrebljavate, stvarno nisu na mestu...
stormrider
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 07, 2009 11:39 pm

Re: Koliko ste upoznati sa stručnom literaturom?

Post od stormrider »

Voljna sam da vam pomognem sa literaturom. Napravite spisak univerziteta koji su vam potrebni i dostavite mi na mejl:
[email protected]

:D

Izvinjavam se na kasnom odgovoru, ali nisam bila u mogućnosti da koristim net više od mesec dana.
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Re: Koliko ste upoznati sa stručnom literaturom?

Post od drbgd »

dannina,
potrebno je 20 minuta, da se uvezba par "fora" i da kompletna literatura bude dostupna!
Odgovori