1.MEASILJKA
2.KALOPER
3.STOGRANA
MAJKA IMA PSORIJAZU A NASAO SAM MELEM GDE SE OVE TRAVE STAVLJAJU, ALI MI NIJE JESNO KOJE SU TO SOBZIROM DA JEDNA TRAVA IMA NEKOLIKO NAZIVA.
MOLIO BIH NEKOGA KO SE RAZUME DA MI NAPISE NARODNE NAZIVE KAKO BI LAKSE MOGAO DA NAPRAVIM MAJCI MELEM.
HVALA UJNAPRED
KOJE SU OVO BILJKE-TRAVE?
Re: KOJE SU OVO BILJKE-TRAVE?
pozovi >institut za proucavanje lekovitog bilja< beograd, tadeusa koscuska 1, -011/2182112 i 011/3031617.. rade do 19h...
ja tamo kupujem caj protiv kamena u bubregu, ponekad, po potrebi vec 5-6 god., smanjio sam sa 8 na 2mm! preporucio sam i drugima i svima pomoglo. tamo radi ekipa magistara i dr. farmakologije a ne cica glise i milunke isceliteljke.. postoje oko 50 god! pitaj i konkretno za majku, mozda imaju nesto "gotovo". imaju razne cajeve, masti i tinkture, sve priznato i ispitano! i deluje! poz, ceda, bgd
ja tamo kupujem caj protiv kamena u bubregu, ponekad, po potrebi vec 5-6 god., smanjio sam sa 8 na 2mm! preporucio sam i drugima i svima pomoglo. tamo radi ekipa magistara i dr. farmakologije a ne cica glise i milunke isceliteljke.. postoje oko 50 god! pitaj i konkretno za majku, mozda imaju nesto "gotovo". imaju razne cajeve, masti i tinkture, sve priznato i ispitano! i deluje! poz, ceda, bgd
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Mar 04, 2008 11:23 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Re: KOJE SU OVO BILJKE-TRAVE?
vazi druze, prosetCU do njih u ponedeljak da vidm to sto mi treba i da se raspitam. hval jos jednom