Sve stručne diskusije koje ne pripadaju postojećim forumima. Forum je namenjen razmeni iskustava medicinskih stručnjaka. Nije namenjen za pitanja pacijenata.
pregledi, dijagnostika i lecenje pacijenata, vizite, ucesce u konzilijumima, strucni seminari, strucno usavrsavanje, mentorstvo i predavanja mladjim kolegama, stazistima i kolegama na usavrsavanju...................................zasto?
@broca
ili si ti mislio na klinickog lekara kao lekara opste prakse zaposlenog u stacionarnoj ustanovi.Pa taj uglavnom do statusa specijalizanta uzima anamneze i statuse i radi prijeme i eventualno otpuste.Ali u bolnici ima vise da se vidi i nauci od starijih kolega nego u ambulanti opste prakse.
E necemo sada kolegu da ubijamo u pojam!!!!!!!!!!!
Nije sve tako crno kako izgleda!
"Malo" u pocetku administracije , zatim sve vise medicine a onda kada se bacite na suvu medicinu i nauku...................................................................................................................................eeeeeeeeeeeeeeee, onda dodje penzija!!!!
Pa ipak smo mi na drzavnim jaslama sto se kaze ,a dok se tu nista ne promeni ostaje snalazenje na razne nacine.Hvala na lepim zeljama i srecna i vama Nova Godina.Ali zar ste zaboravili meni je svakog dana nova godina .
Da se prvo izvinem kolegi za ono "nov", on je stariji forumas od mene! Bruka!
A Severusu da pozelim da mu ubrzo "vise ne bude nova godina" , dosta je bilo ovoliko meseci plandovanja !!!!!!!! Da se radi!!!!! Nego sta!!!!
inace u potrazi sam za poslom pa se raspitujem o varijantama koje za sada ostaju samo na pustim obecanima.Ako imate neki predlog kako do posla recite.........