Emisija " U zdravom telu "

Sve stručne diskusije koje ne pripadaju postojećim forumima. Forum je namenjen razmeni iskustava medicinskih stručnjaka. Nije namenjen za pitanja pacijenata.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
stonex
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 30, 2006 1:34 pm

Emisija " U zdravom telu "

Post od stonex »

Interesuje me koliko vas gleda ovu emisiju na RTS 1 u 9:15 i kakvo je vase misljenje o istoj ?
drarko
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jul 07, 2005 12:15 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od drarko »

Eto vidis Stonex,
niko ne gleda ovu emisiju.
Osim zanimljive voditeljice nista ne videh drugo.
mery
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 17, 2006 10:00 am

Post od mery »

Ponekad gledam emisiju.
Gledam je najvise zbog vezbi za telo,koje se prikazuju na pocetku emisije.Neke primenjujem i sama i sto se mene tice,dobre su.
Mr.X
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Apr 22, 2005 10:40 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Mr.X »

Ja sam gledao svako jutro kad podjem i na fax, i svidja mi se emisija. :wink:
*
Ana27
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Mar 13, 2007 2:55 pm

Post od Ana27 »

Neki od tih"trenera" koji pokazuju vezbe su POTPUNO nestrucna lica.Jedna od njih je bila devojka koja je "vodila" vezbe u mojoj nekadasnjoj teretani.Da vam ne pricam kako ih je pokazivala i kako je samostalno vezbala.Zgrozavala sam se dok sam je gledala :evil: !Ona nekom da pokazuje vezbe :x A zavrsila srednju ekonomsku i neki kurs za trenera?!?!?!?! :o Eto kako u toj emisiji vode racuna o zdravlju.
I sada kada pomislim da je ONA na televiziji pokazivala vezbe a nezna najosnovnije principe treninga da ne pominjem neke druge stvari kojih sam se nagledala!
Nadam se da i lekari koji se pojavljuju u toj emisiji nisu nisu strucni kao ona!
neu3no
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Dec 18, 2007 11:18 am

Post od neu3no »

Ključni deo te emisije su kojekakve seanse sa kojekakvim električno besmislenim aparatima po kojekakvim salonima lepote i zdravlja. Gle čuda, tu je uvek i telefon i adresa takvih kojekavih salona lepote i zdravlja.

Ta žena mi nije potrebna da mi kaže da su sauna, masaža, đakuzi i vežbe dobre za zdravlje.

Izvinite za ovaj moj upad u ovaj stručni deo foruma. Al primetio sam i da neki članovi ovde postoje samo da bi reklamirali neke preskupe preparate kao što je GD-100. Ne bi me čudilo da takve reklame otkrijem i na temi onkologija gde se ljudima koji traže nadu u bilo čemu, nudi koješta.

Pozdrav.
dr Schkomi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 08, 2008 12:06 am

Post od dr Schkomi »

ta emisija je sramota za RTS i za Srbiju....

a dotična voditeljka mi takođe ide na živce. Jeste primetili da je špica duža od syame emisije ?! :-?
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 8:07 pm

Post od draganvma »

Gledajte emisije u kojma se pojavljuju nasi eminentni strucnjaci iz KCS, Dedinja, UC, VMA....
Pustite ove elektro i nadrihomeopatske folaze! :roll:
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

OOOOOOOOO, nateracete me da se ovako ateistican zahvalim tamo nekim svevisnjim silama za ove postove! :D

Potrebno je da lekari sto cesce progovore protiv ovakvih besramnih komercijalizacija medicine u nadrilekarske svrhe. I ne samo protiv tih pseudo-naucnih emisija, nego i protiv one gomile casopisa na kioscima iz kojih narod dobija more kojekakvih informacija, stetnih, zbunjujucih, a najcesce plasiranih u cilju da neko zaradi na necijoj nesreci, i da mu pritom ni malo ne pomogne!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Odgovori