Emisija " U zdravom telu "
Emisija " U zdravom telu "
Interesuje me koliko vas gleda ovu emisiju na RTS 1 u 9:15 i kakvo je vase misljenje o istoj ?
Neki od tih"trenera" koji pokazuju vezbe su POTPUNO nestrucna lica.Jedna od njih je bila devojka koja je "vodila" vezbe u mojoj nekadasnjoj teretani.Da vam ne pricam kako ih je pokazivala i kako je samostalno vezbala.Zgrozavala sam se dok sam je gledala
!Ona nekom da pokazuje vezbe
A zavrsila srednju ekonomsku i neki kurs za trenera?!?!?!?!
Eto kako u toj emisiji vode racuna o zdravlju.
I sada kada pomislim da je ONA na televiziji pokazivala vezbe a nezna najosnovnije principe treninga da ne pominjem neke druge stvari kojih sam se nagledala!
Nadam se da i lekari koji se pojavljuju u toj emisiji nisu nisu strucni kao ona!

I sada kada pomislim da je ONA na televiziji pokazivala vezbe a nezna najosnovnije principe treninga da ne pominjem neke druge stvari kojih sam se nagledala!
Nadam se da i lekari koji se pojavljuju u toj emisiji nisu nisu strucni kao ona!
Ključni deo te emisije su kojekakve seanse sa kojekakvim električno besmislenim aparatima po kojekakvim salonima lepote i zdravlja. Gle čuda, tu je uvek i telefon i adresa takvih kojekavih salona lepote i zdravlja.
Ta žena mi nije potrebna da mi kaže da su sauna, masaža, đakuzi i vežbe dobre za zdravlje.
Izvinite za ovaj moj upad u ovaj stručni deo foruma. Al primetio sam i da neki članovi ovde postoje samo da bi reklamirali neke preskupe preparate kao što je GD-100. Ne bi me čudilo da takve reklame otkrijem i na temi onkologija gde se ljudima koji traže nadu u bilo čemu, nudi koješta.
Pozdrav.
Ta žena mi nije potrebna da mi kaže da su sauna, masaža, đakuzi i vežbe dobre za zdravlje.
Izvinite za ovaj moj upad u ovaj stručni deo foruma. Al primetio sam i da neki članovi ovde postoje samo da bi reklamirali neke preskupe preparate kao što je GD-100. Ne bi me čudilo da takve reklame otkrijem i na temi onkologija gde se ljudima koji traže nadu u bilo čemu, nudi koješta.
Pozdrav.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 08, 2008 12:06 am
Gledajte emisije u kojma se pojavljuju nasi eminentni strucnjaci iz KCS, Dedinja, UC, VMA....
Pustite ove elektro i nadrihomeopatske folaze!
Pustite ove elektro i nadrihomeopatske folaze!

sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
OOOOOOOOO, nateracete me da se ovako ateistican zahvalim tamo nekim svevisnjim silama za ove postove!
Potrebno je da lekari sto cesce progovore protiv ovakvih besramnih komercijalizacija medicine u nadrilekarske svrhe. I ne samo protiv tih pseudo-naucnih emisija, nego i protiv one gomile casopisa na kioscima iz kojih narod dobija more kojekakvih informacija, stetnih, zbunjujucih, a najcesce plasiranih u cilju da neko zaradi na necijoj nesreci, i da mu pritom ni malo ne pomogne!

Potrebno je da lekari sto cesce progovore protiv ovakvih besramnih komercijalizacija medicine u nadrilekarske svrhe. I ne samo protiv tih pseudo-naucnih emisija, nego i protiv one gomile casopisa na kioscima iz kojih narod dobija more kojekakvih informacija, stetnih, zbunjujucih, a najcesce plasiranih u cilju da neko zaradi na necijoj nesreci, i da mu pritom ni malo ne pomogne!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.