diskusija/molim sve medicinske struke da prokomentarisu,...h

Sve stručne diskusije koje ne pripadaju postojećim forumima. Forum je namenjen razmeni iskustava medicinskih stručnjaka. Nije namenjen za pitanja pacijenata.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
Kontakt:

diskusija/molim sve medicinske struke da prokomentarisu,...h

Post od Ivanna Kraljica »

e ovako interesuje me sta vi misite o sledecem:
da li je po vama ok da medicinske sestre upadaju u pravom smislu te reci u ordinaciju kada im padne na pamet...pratim to nelp vreme vec i desava se nasvim odeljenjima....
zdravo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 28, 2010 7:20 pm

Re: diskusija/molim sve medicinske struke da prokomentarisu,...h

Post od zdravo »

Medicinska sestra je deo tima koji je zaduzen za lecenje pacijenta. Licno mislim da bi bilo bolje da se pokuca na vrata prostorije pre ulazenja, ali posto je mir u kolektivu vazniji od trenutne neprijatnosti koju pacijent oseca, onda je upadanje tehnicara/drugih lekara/higijenicara prihvatljivo i precutno dozvoljeno :D
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
Kontakt:

Post od Ivanna Kraljica »

zdravo napisao:Medicinska sestra je deo tima koji je zaduzen za lecenje pacijenta. Licno mislim da bi bilo bolje da se pokuca na vrata prostorije pre ulazenja, ali posto je mir u kolektivu vazniji od trenutne neprijatnosti koju pacijent oseca, onda je upadanje tehnicara/drugih lekara/higijenicara prihvatljivo i precutno dozvoljeno :D
pa eto,trebalo bi da pokuca....

svejedno kad je zdravstvo jadno....
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Post od Slavko_slavko »

ivana,moram da prokomentarise ovo...kao sto smo diskutovali,mislim da ti previse histerises sto se tice ovoga a i uopste svega sto ti se ne svidi...ako ti se ne svidi pregled:sve najgore,odes sa prehladom:sto me je slusala,dosla sam samo po lekove i opravdanje...evo ja od kad sam krenuo kod lekara,u dispanzeru sestra ako izadje kad ponovo ulazi ne kuca...a bogami ni ovde u domu zdravlja,meni ama bas uopste ne smeta...a tebi vec... :roll:
Ana_88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 17, 2009 10:45 pm

Post od Ana_88 »

Zavisi sta smatras pod "upadanjem"... Sigurno ne "upada" kao deda Mraz kroz odzak da bi ti to toliko smetalo. Kao sto zdravo rece, medicinska sestra je deo tima i mislim da joj ne treba dozvola da udje u ordinaciju. Tu je da asistira i pomogne lekaru, tako da ne smatram da treba da se najavljuje, kuca ili trazi odobrenje pacijenta...
Glasanje za specijalizaciju: http://doktormedicine.weebly.com
Morbid_Angel
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 21, 2012 8:46 am

Post od Morbid_Angel »

Ne treba da upada! Kompromis bi bio da samo pokuca, ne čeka na odgovor i uđe :) Ako ništa drugo, barem da pacijent ima utisak nekog reda i kuture.
Psihijatar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 04, 2004 2:00 am

Post od Psihijatar »

Malo opste kulture nije na odmet.
dr raso
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 30, 2013 6:27 pm

Post od dr raso »

pa,kultura tu definitivno igra glavnu ulogu,ukoliko nije rec o sestri koja direktno ucestvuje med.-tehnickoj radnji.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Логично је покуцати да би се упозорио онај ко евентуално стоји унутра до самих врата - да га не удари.
Odgovori