e ovako interesuje me sta vi misite o sledecem:
da li je po vama ok da medicinske sestre upadaju u pravom smislu te reci u ordinaciju kada im padne na pamet...pratim to nelp vreme vec i desava se nasvim odeljenjima....
diskusija/molim sve medicinske struke da prokomentarisu,...h
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
- Kontakt:
Re: diskusija/molim sve medicinske struke da prokomentarisu,...h
Medicinska sestra je deo tima koji je zaduzen za lecenje pacijenta. Licno mislim da bi bilo bolje da se pokuca na vrata prostorije pre ulazenja, ali posto je mir u kolektivu vazniji od trenutne neprijatnosti koju pacijent oseca, onda je upadanje tehnicara/drugih lekara/higijenicara prihvatljivo i precutno dozvoljeno 

- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
- Kontakt:
pa eto,trebalo bi da pokuca....zdravo napisao:Medicinska sestra je deo tima koji je zaduzen za lecenje pacijenta. Licno mislim da bi bilo bolje da se pokuca na vrata prostorije pre ulazenja, ali posto je mir u kolektivu vazniji od trenutne neprijatnosti koju pacijent oseca, onda je upadanje tehnicara/drugih lekara/higijenicara prihvatljivo i precutno dozvoljeno
svejedno kad je zdravstvo jadno....
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
ivana,moram da prokomentarise ovo...kao sto smo diskutovali,mislim da ti previse histerises sto se tice ovoga a i uopste svega sto ti se ne svidi...ako ti se ne svidi pregled:sve najgore,odes sa prehladom:sto me je slusala,dosla sam samo po lekove i opravdanje...evo ja od kad sam krenuo kod lekara,u dispanzeru sestra ako izadje kad ponovo ulazi ne kuca...a bogami ni ovde u domu zdravlja,meni ama bas uopste ne smeta...a tebi vec... 

Zavisi sta smatras pod "upadanjem"... Sigurno ne "upada" kao deda Mraz kroz odzak da bi ti to toliko smetalo. Kao sto zdravo rece, medicinska sestra je deo tima i mislim da joj ne treba dozvola da udje u ordinaciju. Tu je da asistira i pomogne lekaru, tako da ne smatram da treba da se najavljuje, kuca ili trazi odobrenje pacijenta...
Glasanje za specijalizaciju: http://doktormedicine.weebly.com
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Avg 21, 2012 8:46 am
Ne treba da upada! Kompromis bi bio da samo pokuca, ne čeka na odgovor i uđe
Ako ništa drugo, barem da pacijent ima utisak nekog reda i kuture.

-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jul 04, 2004 2:00 am
Malo opste kulture nije na odmet.
pa,kultura tu definitivno igra glavnu ulogu,ukoliko nije rec o sestri koja direktno ucestvuje med.-tehnickoj radnji.
Логично је покуцати да би се упозорио онај ко евентуално стоји унутра до самих врата - да га не удари.