Bezobrazna reklama :)

Sve stručne diskusije koje ne pripadaju postojećim forumima. Forum je namenjen razmeni iskustava medicinskih stručnjaka. Nije namenjen za pitanja pacijenata.

Moderatori: vlada99, moderato

dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Bezobrazna reklama :)

Post od dr ivica »

U prodaji je moja nova knjiga "Prirucnik za lekare opste medicine". Knjiga se moze naci u knjizarama i kod prodavaca u blizini Medicinskog fakulteta u Beogradu, a uskoro i u drugim univerzitetskim gradovima u Srbiji.

Knjiga je namenjena mladjim kolegama koji pocinju sa radom u primarnoj zdravstvenoj zastiti, ali je i dobar repetitorijum za starije lekare opste medicne, specijaliste opste medicine i sve ostale koji imaju potrebu da se podsete oblasti bitnih za opstu/porodicnu medicinu.

Knjiga ima meke korice, format A5 i 418 strana. Oko 250 primeraka je podeljeno kolegama u mojoj maticnoj podruznici Srpskog lekarskog drustva i u ambulantama Zavoda za zdravstvenu zastitu radnika "Zeleznica Srbije" gde radim. Ostalih 750 primeraka je u maloprodaji, po ceni od oko 1.100 dinara.

U knjizi ima par manjih gresaka nastalih kao posledica menjanja originalnog preloma, ali to ne utice na citljivost i upotrebnu vrednost.

Knjiga ce biti promovisana i na Sajmu knjiga i na Konferenciji lekara opste medicine, manifestacijama koje se odrzavaju u Beogradu u jesen.

Slika

Pozdrav!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Cestitke Doco! Nek je sa srecom i svake godine da ispalite dopunjeno izdanje! Inace, posto ste u kako se moze ubrzati da mi koleginica dobije MR glave, zamalo da je spicio mozdani udar, a ona potegla ka ZZZR ZS, a ja imam kombinaciju za Bezanijsku kosu!? Molim odgovor na PM
ibi-ibi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 30, 2009 9:19 pm

Post od ibi-ibi »

Dr Ivice,najiskrenije cestitke!!!!
Ove godine za lekare opste medicine a vec sledece za ginekologe,pedijatre i sve tako redom :D

p.s.ovo nije bezobrazna nego korisna reklama!!!!
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od dr ivica »

@hunter

Zao mi je, ne mogu da pomognem puno oko MR u ZZZZ radnika "Zeleznica Srbije", nas Zavod nema ugovor za RZZO o MR, pa je za sve korisnike MR osim aktivnih radnika zeleznice obavezno da plat snimanje. Posto je vikend, nemam ovde broj Centra za MR u Zavodu (u ordinaciji mi je), ali sigurno ste ih vec kontaktirali. Placanje je obavezno, a ceka se oko nedelju dana do 10-ak dana, ako se ne varam. Ako je situacija kriticna, lekar pacijentkinje koju pominjete moze da napise zeleni uput za hitan prijem na Institutu za neurologiju, ili da napise jednostavni uput za najblizi CT i da napomene "Cito!", uz propratno pismo - izvestaj. Ja tako radim i ponekad uspe, ponekad ne uspe, ali vise od toga ne mozemo...
Guevara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Apr 26, 2008 8:31 am

Post od Guevara »

dr. ivice, svaka ti cast.

Ostao sam bez reci...

vrhunski profesionalac i borac. samo tako dalje!
Korisnikov avatar
thomson
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 27, 2007 1:17 pm

:)

Post od thomson »

Čestitke kolega, nadam se da je ovo samo početak Vašeg literarnog srvaralaštva. A onda možda , jednog dana i udžbenik... pa Akademska karijera. Da malo razbijemo kliku "teoretičara" na faksu 8)
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od dr ivica »

Mator sam ja za to :) To se pocinje kad covek ima najmanje 10 godina manje nego ja sada... Mada - ko zna, na katedri opste medicine nema nesto puno specijalista opste medicine, dovoljno je biti primarijus i malo imati vezu... Cini mi se da bih imao sta da kazem specijalizantima opste medicine :) Uostalom, i ovaj prirucnik ce im koristiti - u njemu je ono sto cini osnov specijalizacije.
Veljko Jovanovic
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Veljko Jovanovic »

Cestitam :D Velika je stvar naci vremena i energije da se nesto ozbiljno napise
123456789
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 08, 2008 12:56 am

Post od 123456789 »

...Knjiga ce biti besplatna, ima oko 300 strana...
i nece biti na prodaju, vec ce je deliti kao poklon lekarima koji rade u primarnoj zdravstvenoj zastiti. Ja nemam nameru da zaradim ni dinar od toga.

Pozdrav svima!
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... c&start=15
"Toliko je bilo stvari u životu kojih smo se bojali. A nije trebalo. Trebalo je živeti."
Andrić
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od dr ivica »

Citat dobar, tada kad je ovo pisano nadao sam se da ce SLD ili Actavis ili neka treca institucija pomoci da ceo tiraz bude besplatan. Ali, uspeli smo samo ovoliko - pre par dana na promociji sam poklonio sam kolegama jos preostale svoje autorske primerke, pa je sada podeljeno besplatno oko 300 komada. Ostalo ce ipak morati u prodaju, jer je izdavac potrosio novac (normalno) na stampu, a nije bilo vise finansijera da to pokriju.

Sve najbolje.
123456789
Novi član
Novi član

Post od 123456789 »

nadam se da se nece rasprodati preostalih 750 primeraka dok ja skupim pare za taj luksuz
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Da živimo u istom gradu, dr.ivica bi sigurno, od strane moje porodice, bio izabran za porodičnog lekara. Odavno pratim njegovo pisanije na forumu a napravila sam i "copy/paste priručnik od njegovih postova. Volela bih da u svojoj skromnoj biblioteci imam "Prirucnik za lekare opste medicine" pa se nadam da će mi dr.ivica objasniti kako da dođem do knjige ( u mom gradu je nema).Pozz!
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od dr ivica »

Zaista ne znam detalje oko distriibucije koju sprovodi izdavac, ono sto mi je poznato je da ce knjiga biti u knjizarama kod svih medicinskih fakulteta u Srbiji (vec je u ulici Dr Subotica u Beogradu), a bice i na standu na Sajmu knjiga i na Konferenciji lekara opste medicine u Beogradu na jesen. Ostalo ne znam, zaista. Hvala na lepom komentarima. O knjizi samo ovo: to je veoma kratko i konkretno stivo, repetitiorijum, nema tu mnogo sto-sta da se nauci za on koji su svezi sa znanjima, jedino je na jednom mestu skupljeno ono sto je doslovno najvaznije i zaokruzeno je (skoro, bice prepravki u drugom izdanju) sta je to zapravo domen klinickih znanja i aktivnosti porodicnog lekara.

Kad se proda prvi tiraz, uz dozvolu izdavaca, na Internet cu postaviti PDF verziju prvog izdanja.

Sve najbolje!
123456789
Novi član
Novi član

Post od 123456789 »

Drzimo Vas za rec;)
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

dr ivica napisao:Zaista ne znam detalje oko distriibucije koju sprovodi izdavac, ono sto mi je poznato je da ce knjiga biti u knjizarama kod svih medicinskih fakulteta u Srbiji (vec je u ulici Dr Subotica u Beogradu), a bice i na standu na Sajmu knjiga i na Konferenciji lekara opste medicine u Beogradu na jesen. Ostalo ne znam, zaista. Hvala na lepom komentarima. O knjizi samo ovo: to je veoma kratko i konkretno stivo, repetitiorijum, nema tu mnogo sto-sta da se nauci za on koji su svezi sa znanjima, jedino je na jednom mestu skupljeno ono sto je doslovno najvaznije i zaokruzeno je (skoro, bice prepravki u drugom izdanju) sta je to zapravo domen klinickih znanja i aktivnosti porodicnog lekara.

Kad se proda prvi tiraz, uz dozvolu izdavaca, na Internet cu postaviti PDF verziju prvog izdanja.

Sve najbolje!
Hvala na brzom odgovoru! Btw ne znam da li je Vaše prezime uticalo na Vaše zanimanje ili ne, tek, Vi svojim postovima i iskrenošću ( jedino ste stručno lice koje se na ovom forumu javlja pod punim imenom i prezimenom ) itekako utičete na zdravlje i raspoloženje svih korisnika foruma a ubeđena sam i svojih pacijenata. :lol: Pozz!
Odgovori