ZADNJA SANSA ZA POMOC(ZADAH)
ZADNJA SANSA ZA POMOC(ZADAH)
naisao sam na dosta tema o losem zadahu ali nigde neko konkretno resenje problemam!
dakle moje problem je sledeci, imam vec jedan dug period sa losim zadahom(nekih godinu dana) nemogu ko covek da komuniciram sa ljudima i to me kosta mnogo...
bio sam kod zubara rekla je da imam savrsena usta,svi zubi su zdravi odrzavam relativno redovno higijenu usta,imam jako lepe i bele zube ali jednostavno nesto nije u redu, krajnike nemam(izvadjeni ima visegodina),stomak mi je uredu,ma sve je ok ali imam zadah!
ako neko ima neki savet sa cim da ispiram usta,neku pastu dobru bilo sta molim vas neka kaze ovako se vise ne moze!!!
unapred zahvalan!
dakle moje problem je sledeci, imam vec jedan dug period sa losim zadahom(nekih godinu dana) nemogu ko covek da komuniciram sa ljudima i to me kosta mnogo...
bio sam kod zubara rekla je da imam savrsena usta,svi zubi su zdravi odrzavam relativno redovno higijenu usta,imam jako lepe i bele zube ali jednostavno nesto nije u redu, krajnike nemam(izvadjeni ima visegodina),stomak mi je uredu,ma sve je ok ali imam zadah!
ako neko ima neki savet sa cim da ispiram usta,neku pastu dobru bilo sta molim vas neka kaze ovako se vise ne moze!!!
unapred zahvalan!
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
ispiraj usta chajem zalfije, chaj od matichnjaka, zvaci sveze listove nane i pij dosta vode i krkaj propolis kapi.
probaj i sa nekom od technosti za ispiranje usta, kupi sprej za osvezavanje daha, imash u svakom lily ili dm marketu ili u apotekama.
probaj i sa nekom od technosti za ispiranje usta, kupi sprej za osvezavanje daha, imash u svakom lily ili dm marketu ili u apotekama.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
nisam doktor ali pitacu iz licnog iskustva - da li mozda imas bele naslage na jeziku?
takodje, ako imas naslage, mozda imas kandidu u organima za varenje, nije tako strasno kao sto zvuci i mnogo veliki broj ljudi danas to ima a da nije ni svesno. izaziva sitne tegobe pa se ne primeti ali ume da izazove los dah.
takodje, ako imas naslage, mozda imas kandidu u organima za varenje, nije tako strasno kao sto zvuci i mnogo veliki broj ljudi danas to ima a da nije ni svesno. izaziva sitne tegobe pa se ne primeti ali ume da izazove los dah.
ides lepo kod doktora
ako je stvarno kandida (a ne znam da li uopste mogu da nastanu naslage bez nje) i nalazi se samo u ustima onda ce ti dati da koristis nesto tipa Nistatin/Daktanol. Ako se slucajno utvrdi da imas sistemsku kandidijazu mozda je bolje da se ne lecis lekovima nego tradicionalno (promena ishrane iz korena + neko bilje) posto ume da napravi vise stete nego koristi. Namerno ne pisem sta i kako jer ne zelim da me neko shvati 100% ozbiljno i uzme nesto na svoju ruku.
Idi bre kod doktora.
Razumem sto ljudi na forumu o zivotinjama pitaju druge za dijagnostiku ali ovo me cudi

Idi bre kod doktora.
Razumem sto ljudi na forumu o zivotinjama pitaju druge za dijagnostiku ali ovo me cudi

da naravno da necu eksperimentisati na sebi i da cu otici kod doktora
samo ne zelim da me setaju nego da znam sta mi se desava,nista probacu ono sve sa zalfijom itd ako se ne izlecim idem kod doktora,mozda ipak gresim za taj jezik neznam ni sam
...mozda je pitanje glupo ali jbg, jel da odem kod stomatologa ili opste prakse?

-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jan 31, 2009 3:35 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5