Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.
Da li je iko skoro polagao strucni isoit iz stomatologije?Upomoc,pomagajte !Ja sam se zagubila u ovom pravnom delu.Dal je moguce da nam stvarno traze sve ove gluposti? Ako neko zna koja su to najcesca pitanja koja postavljaju za pravni deo?A koja za strucni?I da li je iko ikada pao na tom polaganju?
ja sam u decembru polozila strucni,pravni dio je formalnost pitaju uglavnom sudska,zakonodavna izvrsna vlast ko je izvrsava.iz PIO izaberes 3pitanja po zelji i koje su nadleznosti predsjednika,skupstine,vlade,to uglavnom pitaju.
Hvala Vam Jelena,nadam se da ste uprevu i da nece biti tesko jer meni ovaj deo o radnom odnosu,ustavu,zdr.... uopste ne deluje kao nesto lako i lepo za ucenje.Ipak smo mi stomatolozi a ne pravnici!
Pa ako ste kao buduci Stomatolog polozili Ginekologiju,Oftamologiju i gomilu drugih gluposti koje vam u ordinaciji u zivotu nece trebati,shvatite to kao poslednju stepenicu.Uostalom neko na tom ispitu mozda i nauci nesto sto je ako nista drugo,stvar opste kulture
Da li je neko od kolega stomatologa polagao u skorije vreme strucni ispit? Ako jeste molio bih ga da podeli iskustva samnom, jer sam poceo da se spremam za to pa bi mi znacila iskustva ljudi koji su to polozili.
Ja sam kupi u SLD-u plavu knjigu i to je dosta za stomatologe, ali sam cuo isto tako da ne treba sve odatle i da postoji neka skripta. Za strucni deo sam otvorio malo neke strucne knjige cisto da se podsetim nekih podela, nisam ulazio u neke specjalne detalje jer ne ocekujem da ce ih pitati.
Zeleo bih da cujem vasa iskustva.
Unapred hvala!