sta se pacijentima koji ne saradjuju i prave vam anti reklam

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
studentbgd
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 15, 2007 9:13 pm

sta se pacijentima koji ne saradjuju i prave vam anti reklam

Post od studentbgd »

Sta radite sa pacijentima koji ne saradjuju, koji su neodgovorni i naravno prave vam anti reklamu.
make-up artist
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Feb 20, 2007 12:10 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od make-up artist »

:D Joj moram ovo da ispricam.Otisla ja kod zubara i pri zakazivanju 3x pitala hoce li da boli,on nece.Dodjem ja kod doticnog pitam hoce li da boli on nece, da mi cika mengele anestetik ja opt hoc........... boli, kad on meni fljas samar. Ja zanemela i -pita me zubar kojem se i ono malo kose diglo na glavi ;jel boli sad. Ucuti ja sa knedlom u grlu ja mislim da je hteo da mi vadi 5 zuba pristala bih koliko me bilo sramota, necu da gresim dusu stvarno je super zubar ja sam bila dosadna da nekazem kao pro..... ali kao buva,i eto vam savet buduci stomatolozi fljas ima da cute ko bele lale,hahahahaha :lol: ja barem jesam
tu sam da vam savet dam
carolija
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Nov 24, 2006 12:00 am

Re: sta se pacijentima koji ne saradjuju i prave vam anti re

Post od carolija »

studentbgd napisao:Sta radite sa pacijentima koji ne saradjuju, koji su neodgovorni i naravno prave vam anti reklamu.
Uvijek ima onih pacijenata za koje si bog, najbolji, koji te vole, imaju povjerenje i koji te preporucuju, hva;a bogu. :wink:
I naravno onih, koliko god se ti trudi da udovoljis, ti im ne valjas, uvijek imaju zamjerku.
Najprostije je raditi svoj psoao najbolje, koliko mozes, raditi po protokolu i ne baviti se pitanjem "sta sa takvima". Nikad se ne moze svima udovoljiti, pojedni su nezadovoljni i kad im extra uradis uslugu ili neki rad, a kasnije cujes da su zapravo oni sami nezadovljni sa skoro svim u zivotu.
Tako , da , samo lagano, bez sikiracije. Bar je to moj moto :wink:
dr stom.
Odgovori