sredstvo za ispiranje usta ?

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
NemaOdMeneNista
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 07, 2008 1:04 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

sredstvo za ispiranje usta ?

Post od NemaOdMeneNista »

Zanima me kako se zove sredstvo za ispiranje usta.. za zadah mada retko kad imam ali malo se oseti kad imam sta vi porucujete>?Samo nemojte reci da pitam u apoteci jer kad pitam nemaju pojma nisu skolovani:D
pomozite molim vas :( :( :(
ivamatic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 22, 2007 10:41 am

Post od ivamatic »

Prvo biste morali da locirate odakle problem sa zadahom,zato sto vrlo cesto ne bude problem sa zubima vec zeludac.
Ako ipak pouzdano znate da je problem sa zubima i treba Vam nesto sto bi Vama poboljsalo higijenu zuba mozete da uzmete "Hibideks dap" ili "Flurogal",ima ukus jagode i mente,meni je licno lepsa jagoda.
Ako imate paradentopatiju mozete uzeti u apotecu,ako imaju pastu za zube "Laka lut"....Eto,nadam se da sam bila od pomoci.

Pozdrav veliki za Vas!
"Izbiliza niko nije normalan..E=mc2"
tajchi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Avg 13, 2006 11:33 pm

Post od tajchi »

Sta da vam kazem bez dobre higijene nece vam pomoci sredstva za ispiranje,popravite zube,proverite sinuse ,zeludac,Hibidex dap moze dati nus pojave pa ne bih savetovala koristenje bez konsultacije sa lekarom,ali fluorogal,aquafresh tecnost i slicno su dobar izbor,imate ih i u svim lili radnjama.Pozz
dr cat
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 15, 2008 7:35 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dr cat »

složila bih se sa tajchi.
sanirati sve zube, proveriti stanje desni jer zadah najčešće potiče zbog problema sa desnima (tj. stručno parodoncijumom, ali ovako je lakše za ukapirati) i posle tretmana kod stomatologa, potražiti u malo bolje opremljenim apotekama rastvor koji se zove Curasept, on je sličan kao Hibidex koji proizvodi Galenika, ali nema neželjene efekte, kao što je mogućnost prebojavanja zuba usled dužeg korišćenja... i može se koristiti i mesec dana.

ukoliko se ispostavi da problem nije do zuba, onda proveriti sinuse i želudac... jer ipak je odlazak stomatologu mnogo prijatniji nego sva silna ispitivanja koja se tiču želudca i sinusa.

pozz
Odgovori