http://www.kurir-info.rs/m/vesti/drustv ... 161782.php
da li je neko bio u Valjevu i probao ovo, kakva su iskustva isl..?
pronađen lek za paradontozu?
Re: pronađen lek za paradontozu?
Ovo je neka reklama. Bilo bi divno kad bi to tako lako išlo. Kompleksan je to problem. Prelako, prejednostavno, i da je jeftino to čarobno ulje imalo bi dobru prođu akoznamo koliko ljudi pati od paradontopatije, koliko se mora voditi računa o oralnoj higijeni da bi se ta bolest držala pod kontrolom......Ne veruje ništa što pišu ni ozbiljnije novine.....za pare sve...može i ćiribu-ćiriba prirodni lekovi...
Volela bi da me neko demantuje....
Volela bi da me neko demantuje....
voleo bih i ja.
Nazvao sam čoveka iz Valjeva, deluje prilično ozbiljno
ali bih voleo da čujem da li je neko zapravo bio i uradio tretman
s druge strane, farmako-industrija zarađuje ogromne novce na kojekakvim prevarama, ne bi me čudilo da zaista postoji lek i za paradontopatiju, ali da nekima ne odgovara da se to i populariše
Nazvao sam čoveka iz Valjeva, deluje prilično ozbiljno
ali bih voleo da čujem da li je neko zapravo bio i uradio tretman
s druge strane, farmako-industrija zarađuje ogromne novce na kojekakvim prevarama, ne bi me čudilo da zaista postoji lek i za paradontopatiju, ali da nekima ne odgovara da se to i populariše
Pa ako nije preterano skupo ja bi isprobala.
Toliko sam parica već dala za ovo i ono dok nisam našla na proizvod koji mi jako pomaže i nemam pogoršanja više, čak šta popravlja se.
Ja ga svako veče koristim. Ne znam da li smem napisati ime proizvoda? Ako hoćeš napišem ti na PP.
Sve je moguće ili bar se tako priča, piše, da postoji lek ali .........ko bi se odrekao para.....
Toliko sam parica već dala za ovo i ono dok nisam našla na proizvod koji mi jako pomaže i nemam pogoršanja više, čak šta popravlja se.
Ja ga svako veče koristim. Ne znam da li smem napisati ime proizvoda? Ako hoćeš napišem ti na PP.
Sve je moguće ili bar se tako priča, piše, da postoji lek ali .........ko bi se odrekao para.....