Proces u vilici??
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Okt 14, 2007 4:25 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Proces u vilici??
Pozdrav, ovo mi je prvi post zato sto me nesto jako muci. Naime, nisam isao kod zubara dosta dugo,mozda od 14 godine a sad imam 23. I pre jedno 2 godine, su mi se upalile desni sa donje desne strane kod pokvarenog zuba, bas jako. brzo je to spalo al nikad do kraja, kao da je ostala mala kvrzica. Ja tome nisam davao znacaja, medjutim posle pola godine godinu, izasla mi kao plik mali na tim desnima kroz koji sam svakih 2,3 nedelje isecdjivao gnoj. Konacno skupih hrabrosti i odoh kod zubara. I cim sam dosao, rekao mi da moram hitno da vadim taj gangrenozan zub, da imam neko granularno tkivo kako sam ga razumeo, i on mi je izvadio zub i izvadio neke delove iz te kvrzice koja je sad upola manja al nije jos nestala do kraja.Uz obilno krvarenje. On kaze da je to normalno da ce se to povuci kroz vreme, al meni to nije jasno to je tvrdo kao kamen. Kaze da nemam sta da brinem, uradio sam snimak svih zuba ( neka masina zagrizes nesto, gledas da ti svetlo ide po sredini nosa i onda se 15 sekundi okrece oko glave). Doneo sam mu snimak i on kaze sve je ok na snimku, nikakve bolesti, vilica ok... Iskusan zubar je, al jako mi nije jasno da li zapravo upala moze biti takva, da to bude tvrdo ko kamen. Objasnjavao da je to bilo hronicno stanje...da je sve ok. Jako me zanima, da ne idem kod drugog stomatologa, da li je to mozda neki proces u vilici. TO mene apsolutno ne boli, niti mi se cini da se siri, ali bojim se da se ne prosiro to, ako je neki proces... Kazem stomatologu da pipne, on kaze ma nema potrebe, sve je to ok... Eto, ako vam treba jos neka informacija, da bi mi dali sto potpuniji odgovor, kazite. Unapred zahvalan