Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.
Pozdrav ljudi
cula sam za nekog stomatologa koji se nalazi na bezaniskoj kosi, koji ima najsavremeniju tehniku i resenja ( za noc vam stvori filmske zube, bez ikakvog unistavanja i struganja vasih koji ostaju u potpunosti ispod ako su zdravi naravno i naravno uz pogolemu finanasijku nadoknadu), to je neki stomatolog kod koga idu i svi ovi nasi novokomponovani pevaci (Grand kompanija i ostali) i stredjuju zube, e sad ja sam se raspitivala o tom zubaru jer sam tekstove o njemu citala iskljucivo iz novina medjutim niko ne zna da mi kaze tacno ko je on? Takodje mi je jasno da na ovom sajtu nije dozvoljeno javno reklamiranje, ali bih molila forumase da mi na pp posalju ako znaju ko je ili su bilo sta culi o njemu. veliki pozdrav za sve
Preporucio bi ti pre psiholosko savetovaliste zbog manjka samopouzdanja.
Bez ikakve zle namere. Nasi zubi su nasa licna odlika, a vestacki uradjeni zubi, tzv. filmski zubi su patologija i bolest ljudskog uma. Meni oni izgledaju vise nego odvratno. Tacno se vidi da nisu prirodni.
hahahahahaha ej baba saveta nisam trazila tvoje misljenje nego sam pitala ako neko zna ko je da mi posalje ime doktora ili klinike na pp a ovo tvoje dzangrizanje moze samo da me nasmeje...........
mozda zna ceca, ili brena? chekacemo da dodju na forum
Svaki stomatolog ce ti za doooooooosta para dati takav osmeh koji zelish, nije taj o ko prichash sigurno jedini! Bolje se raspitaj za josh nekog stomatologa ako ti je to toliko bitno. Valjda je bolje da imash veci izbor a ne samo da se vezesh za jednog doktora u ovolikom gradu.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Ja sam dugo tragala za dobrim zubarom jer su mi zubi, a posebno prednji, bili u jako lošem stanju. Sada na prednjim zubima imam bezmetalne navlake, koje su skuplje, ali vrede svaki dinar koji sam za njih dala. Nemam "filmski" osmeh, već mi zubi izgledaju prirodno i mislim da je to najvažnije. Tako, mani se ti grandovskih i sličnih zubi, jer to pre liči na veštačke zube, nego prirodne što bi trebalo da bude cilj. Da imamo lepe zube, a ne one za koje će se videti da nisu pravi.
Ja sam dugo tragala za dobrim zubarom jer su mi zubi, a posebno prednji, bili u jako lošem stanju. Sada na prednjim zubima imam bezmetalne navlake, koje su skuplje, ali vrede svaki dinar koji sam za njih dala. Nemam "filmski" osmeh, već mi zubi izgledaju prirodno i mislim da je to najvažnije. Tako, mani se ti grandovskih i sličnih zubi, jer to pre liči na veštačke zube, nego prirodne što bi trebalo da bude cilj. Da imamo lepe zube, a ne one za koje će se videti da nisu pravi.
ma opusteno ja imam exstra prirodne zube i ne bih nista radila ali je moja seka prilikom pada polomilla vilicu i zube upropastila, a imala je divne pa sam u potrazi za necim najboljim a cula sam za doticnog da to jeste.......... ne mora ona da dobije filmski osmeh ali bar priblizno onome sto je imala