Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.
evo upravo sam dosla od stomatologa,on je samo ispirao hidrogenom(ubo je iglu i deni i sipao taj sastav),i posto je bolelo,i posto sam vrisnula konstatovao je da me je doktor razmazio previse
tako da cu ja ujutru(ako se nakanim da ustanem,s obzirom da imam par neprospavanih noci od bolova) otici kod svog doktora
samo pitanje
da li je revizija punjenja isto sto i menjanje plombe,ako nije da li mi mozete objasniti sta je to?
unapred zahvalna I.S.
Hvala
danas sam bila kdo svog stomatologa,pokazao mi je kako da ispiram sa hidrogenom od 3% i kako da se ophodim prema tom delu vilice.
Kontrola u utorak,sredu ili cetvrtak,kad budem mogla......
mare81 napisao:Probaj malo da se opustis,pusti dr. da odrade svoje i postupaj kako ti je savetovano...cemu tolika panika i strah?
pa da ne podje nesto po zlu,da nije nesto gore,posto i sitan bol moze da ukazuje na nesto veliko i gore...
sta da ti kazem,od petog osnovne se zaludjujem sa stomatoloskim knjigama i enciklopeijama i samo rovim i citam i uvek prvo tipujem na najgore....zato stano panika i trka-frka