Ovako, jedan dan se probudio poceo me boliti zub, jedinica, pomislim proci ce, jer nije pokvarena. Sutradan natekne obraz odem kod zubara, on kaze trebam na snimanje, ali mi napravi malu rupu u jedinici u iglicom (valjda iglicom) probije nesto u zubu, izadje nesto kao gnoj tako nesto. Kaze da snimim zub mozda treba operacija pa onda da se zatvori zub. Obaveze i slicno nisam odmah uspjeo i sada mi zub tamniji nego obicno. Neko mi rece da je korijen zuba otisao pa je zbog toga tamniji. Moje pitanje je, da li je moguce da se to vrati u normalu, da bude i dalje bijel, ako ne, kako da se to rijesi? Da li da se stavi drugi i kako to ide?
Hvala vam
Pomoc oko zuba, jedinica je u pitanju.
Re: Pomoc oko zuba, jedinica je u pitanju.
Trebalo bi otići opet stomatologu, gde će vam opet očistiti kanal, staviti lek i uputiti na snimanje. Najverovatnije će se zub uspešno izlečiti nakon par poseta stomatologu, a onda postoji način da vam stomatolog pre stavljnja plombe izbeli taj zub posebnom metodom za beljenje avitalnih zuba. Sve u svemu, najverovatnije će sve na kraju biti dobro, ali MORATE snimiti zub i otici stomatologu! pozz