Inace ja sam se tripovao da mi je to od treninga i da ne radim neke vezbe pravilno pa sam cak neke vezbe i izbegavao,ali nista, evo sad vec neko vreme uopste ne treniram, samo se odmaram, ali i dalje imam taj problem, jel neko zna o cemu se ovde radi ? P.s ne znam da li ova tema pripada u ovoj rubrici, ali jbg nisam znao gde da stavim sorry..
Pogrbljena ramena svako jutro
Pogrbljena ramena svako jutro
Ovako, svako jutro kad se probudim ramena ko da mi budu pogrbljena (tako vec jedno pola godine), onako ko u napred da odu, pogrbe se, ali u toku dana se vrate u normalnu, da li zna neko u cemu je ovde problem ?
Inace ja sam se tripovao da mi je to od treninga i da ne radim neke vezbe pravilno pa sam cak neke vezbe i izbegavao,ali nista, evo sad vec neko vreme uopste ne treniram, samo se odmaram, ali i dalje imam taj problem, jel neko zna o cemu se ovde radi ? P.s ne znam da li ova tema pripada u ovoj rubrici, ali jbg nisam znao gde da stavim sorry..
Poslednja izmena od Uros90 u Pon Mar 31, 2008 12:25 pm, izmenjeno 2 puta ukupno.