Plihic na usnoj duplji !!!

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
questions
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 04, 2007 11:24 am

Plihic na usnoj duplji !!!

Post od questions »

Pojavio mi se neki plihic na donjij usnoj duplji sa unutrasnje strane.Nisu desni vec usna duplja? Sta mi mozete reci o tome i da li da ispiram jodom i ispijem Aciklovir? Cime se to leci i sta ga uzrokuje?
CRAZY_HORSE
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 04, 2006 1:04 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od CRAZY_HORSE »

Pravac kod svog stomatologa. Nichim ne ispirati i nishta ne raditi na svoju ruku.
Niste nam nishta rekli kad je nastao, da li je bolna promena, smanjivala se ili povecavala...
Poslushajte ono prvo sto sam Vam napisao i sretno :wink:
ZzzzZZzzzZZzzZZZzzzZzzzzzZZZzZZZ
carolija
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Nov 24, 2006 12:00 am

Post od carolija »

neozbiljno je reci ovo je ili ono , kad masu toga niste rekli, niti mi to mozemo ove vidjeti, no ono sto je najcesce su afte. No kazem, moze a i ne mora biti...jer postoji masa promjena koje se mogu javiti.
Usta mozete ispirati recimo Hexoralom, mada je najbolje da se konsulutujete sa svojim stomatologom.
dr stom.
CRAZY_HORSE
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 04, 2006 1:04 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od CRAZY_HORSE »

Afte su po pravilu bolne, a ovde toga nema :wink:
ZzzzZZzzzZZzzZZZzzzZzzzzzZZZzZZZ
carolija
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Nov 24, 2006 12:00 am

Post od carolija »

CRAZY_HORSE napisao:Afte su po pravilu bolne, a ovde toga nema :wink:
na osnovu cega ste zakljucili da toga ovde nema? ja nisma procitala da je igdje pacijentica istakla taj simptom.

A istina je da su afte bolne i da imaju onu ulceru bjelicastu.A kao sto vec rekoh, nista od tog en mora da znaci, pgotovo sto je jako sturo opisan problem, a druga stvar nista nije vidjeno. Samo sam rekla da su afte vrlo ceste promjene.
pozdrav vama :wink:
dr stom.
Odgovori