Plihic na usnoj duplji !!!
Plihic na usnoj duplji !!!
Pojavio mi se neki plihic na donjij usnoj duplji sa unutrasnje strane.Nisu desni vec usna duplja? Sta mi mozete reci o tome i da li da ispiram jodom i ispijem Aciklovir? Cime se to leci i sta ga uzrokuje?
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Feb 04, 2006 1:04 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
neozbiljno je reci ovo je ili ono , kad masu toga niste rekli, niti mi to mozemo ove vidjeti, no ono sto je najcesce su afte. No kazem, moze a i ne mora biti...jer postoji masa promjena koje se mogu javiti.
Usta mozete ispirati recimo Hexoralom, mada je najbolje da se konsulutujete sa svojim stomatologom.
Usta mozete ispirati recimo Hexoralom, mada je najbolje da se konsulutujete sa svojim stomatologom.
dr stom.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Feb 04, 2006 1:04 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
na osnovu cega ste zakljucili da toga ovde nema? ja nisma procitala da je igdje pacijentica istakla taj simptom.CRAZY_HORSE napisao:Afte su po pravilu bolne, a ovde toga nema
A istina je da su afte bolne i da imaju onu ulceru bjelicastu.A kao sto vec rekoh, nista od tog en mora da znaci, pgotovo sto je jako sturo opisan problem, a druga stvar nista nije vidjeno. Samo sam rekla da su afte vrlo ceste promjene.
pozdrav vama

dr stom.