ovo mi je bilo i pre nekog vremena samo sa desne strane i pila sam clindamycin tablete 300mg i bilo je bolje,nije me bolelo...sad je iskocilo sa leve strane i jos gore je nego sto je bilo prethodni put.nisam u mogucnosti da odem kod stomatologa trenutno,cak mislim da ni ne radi za ove praznike,pa ako bi neko mogao da mi da par saveta priveremeno nesto da uradim da me ne bi bolelo.
Hvala
Pericoronitis
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
- Kontakt:
Re: Pericoronitis
Otkud znas da je perikoronitis?i sta ti je to iskocilo?
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Kontakt:
znam bio je i sa druge strane...a i u enciklopediji opis mog stanja je perikoronitismare81 napisao:Otkud znas da je perikoronitis?i sta ti je to iskocilo?
iskocilo je nesto kao rana,da se tako izrazim i kad perem zube uvece to pocne da krvari i kad zvacem to me boli jako puno....
A zasto sama trazis resenje tvog problema po nekim enciklopedijama,internetu itd,ako imas problem idi kod lekara,jer posto nisi ili ako nisi medicinske struke,to sto tebi lici na nesto,ne mora da znaci da je to i zato, zdravstveni problem-odlazak lekaru!!
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Kontakt:
pa trazim jer trenutno nisam u mogucnosti da odem kod stomatologa,po praznicima nije radio,sad nisam kod kuce,kada dodjem kuci iciu,treba mi privremeno resenje protiv bolova....mare81 napisao:A zasto sama trazis resenje tvog problema po nekim enciklopedijama,internetu itd,ako imas problem idi kod lekara,jer posto nisi ili ako nisi medicinske struke,to sto tebi lici na nesto,ne mora da znaci da je to i zato, zdravstveni problem-odlazak lekaru!!