Pericoronitis

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
Kontakt:

Pericoronitis

Post od Ivanna Kraljica »

ovo mi je bilo i pre nekog vremena samo sa desne strane i pila sam clindamycin tablete 300mg i bilo je bolje,nije me bolelo...sad je iskocilo sa leve strane i jos gore je nego sto je bilo prethodni put.nisam u mogucnosti da odem kod stomatologa trenutno,cak mislim da ni ne radi za ove praznike,pa ako bi neko mogao da mi da par saveta priveremeno nesto da uradim da me ne bi bolelo.

Hvala
mare81
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 20, 2011 7:32 pm

Re: Pericoronitis

Post od mare81 »

Otkud znas da je perikoronitis?i sta ti je to iskocilo?
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

mare81 napisao:Otkud znas da je perikoronitis?i sta ti je to iskocilo?
znam bio je i sa druge strane...a i u enciklopediji opis mog stanja je perikoronitis
iskocilo je nesto kao rana,da se tako izrazim i kad perem zube uvece to pocne da krvari i kad zvacem to me boli jako puno....
mare81
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 20, 2011 7:32 pm

Post od mare81 »

A zasto sama trazis resenje tvog problema po nekim enciklopedijama,internetu itd,ako imas problem idi kod lekara,jer posto nisi ili ako nisi medicinske struke,to sto tebi lici na nesto,ne mora da znaci da je to i zato, zdravstveni problem-odlazak lekaru!!
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

mare81 napisao:A zasto sama trazis resenje tvog problema po nekim enciklopedijama,internetu itd,ako imas problem idi kod lekara,jer posto nisi ili ako nisi medicinske struke,to sto tebi lici na nesto,ne mora da znaci da je to i zato, zdravstveni problem-odlazak lekaru!!
pa trazim jer trenutno nisam u mogucnosti da odem kod stomatologa,po praznicima nije radio,sad nisam kod kuce,kada dodjem kuci iciu,treba mi privremeno resenje protiv bolova....
Odgovori