Pozdrav svima, ovo je moj prvi post. Imam jedan problem pa verujem da je ovo pravo mesto. Poslednjih dvadesetak dana osećam otok sa unutrašnje strane desni, na desnoj strani, dole. Nemam nikakve bolove, nekada sam imao upalu desni i bolelo je prilično ali sada apsolutno ništa. Osećaj je neprijatan, kad probam da sastavim gornju i donju vilicu, jednim delićem to ne mogu da uradim zbog tog "naduvenog" mesta. Spolja gledano, pomalo se sada primeti taj otok, ne u velikoj meri. Kad pogledam, deluje mi kao da je upaljeno, da li je neki gnojni čep, ne znam...
Na svoju ruku koristim Hexoral već par dana, misleći da je neka ifekcija, ali ne vidim neki napredak. To je posebno izraženo u toku noći i ujutru neposredno posle buđenja. Znam da bih trebao da posetim doktora, ali za početak ima li neko bar ideju šta bi to moglo biti. Unapred hvala.
Otok sa unutrašnje strane desni, bez bolova
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Jul 09, 2009 5:55 pm
Re: Otok sa unutrašnje strane desni, bez bolova
Ako vec nosite protezu moguce je da je u pitanju protetska hiperplazija sluzokoze, koja se resava jednostavnim oralnohirurskim zahvatom, ali najbolje da se javite svom proteticaru kako bi vas pregledao i utvrdio o cemu zapravo tacno radi i naravno vas uputio gde da resite problem.
Dr Milan Ivanovic
specijalista maksilofacijalne hirurgije
specijalista maksilofacijalne hirurgije