Do svoje 27 sam imao sve zube zdrave bez karijesa i nikada ni sacim problem. Sad imam 3 plombe i jedan izvadjen zivac pride. Svi zubi deluju spolja savrseno, boja, plombe dobre, ne bole na hladno i vruce, slatko i slicno, jedino malo ovaj bez zivca je jos jednom radjen pa je losiji ali dobro. Problem koji se javio pre par meseci je jutarnje blago krvarenje, boli me zubno meso na mestu jedne 7-ce koja je popravljana pre 1.5 godine, nije joj vadjen zivac. Desni deluju odlicno na oko, rumene ne krvare ovako na dodir osim taj deo oko te 7ce, tu boli na dodir i nekad zigne na recimo kiselo, mislim da je zbog upale gingive, na hladno, vruce, slatko nista. Bio sam kod stomatologa ali on kaze da je sve u redu i vise od toga, da sve redje vidja tako dobre zube i desni ali mene taj manji deo desni (duzine mozda 1cm) boli kad jedem. Uzimao sam C vitamin, mazao sa Gingivalom, ispirao zalfijom ali nista, krvna slika komplet odlicna...on kaze da nema parodontoze a ni ja je ne vidim, ali imam krvarenje ujutro. Sta mi preporucujete da uradim???
Vrlo zahvalan!