Most za peticu i šesticu na gornjoj vilici

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
record
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 25, 2015 1:03 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Most za peticu i šesticu na gornjoj vilici

Post od record »

Juče mi je izvađena petica dok šesticu nemam duži niz godina, pošto bih želeo da stavim most za nekoliko meseci interesuje me koji tačno zubi bi držali taj most?
Dabar™
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 19, 2016 2:42 pm

Re: Most za peticu i šesticu na gornjoj vilici

Post od Dabar™ »

record napisao:Juče mi je izvađena petica dok šesticu nemam duži niz godina, pošto bih želeo da stavim most za nekoliko meseci interesuje me koji tačno zubi bi držali taj most?
*** U tvom sluchaju 4-ka i 7-ca bi bili nosachi mosta a u telu mosta bi bili zubi koji su ti izvadjeni (5-ca i 6-ca). Sto se tice cena ... zubi koji su nosachi su recimo 100 dinara a zubi koji su u telu mosta su 45-55 dinara.

https://www.youtube.com/watch?v=LHod4ow7Gqw

Dabar™
record
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 25, 2015 1:03 am

Re: Most za peticu i šesticu na gornjoj vilici

Post od record »

Već imam jedan most ali na petici i šestici sa druge strane pošto mi fali četvorka, taj most sam platio 60€ po zubu, znači 180€ plus vađenje živaca i stavljanje metalnog ojačanja na jedan zub, izašlo me je ukupno 230-250€, to sam radio kod stomatologa koji je inače najbolji u mom gradu.
Odgovori