nikad nisam isao samostalno kod zubara ne pamtim znaci mozda 6-7 razred da sam radio nesto na njima...posle toga nisam hteo ici na popravke jer nisam voleo zubare...zbog njihovog nacina pregleda zuba ...znam da sam imao i imam lose zube ali kad mi naprave onako groznicave face bas izgubim svaku zelju da ih popravim a i mozda zbog stida da im se ponovo pojavim tamo...
e sad sam otisao da vidim stanje i bila je jedna dobra i fina izgleda zubarka svidela mi se kako pregleda i rekla je da imam kao dosta za popravku....i cvrsto sam iskreno odlucio da popravim sve zube....ako mi ona bude popravljala hehe posto nekako mi deluje super...
ona je rekla da imam karijese na 7-cama valjda i spomenula je neki kao zakrzljali karijes na 5-6-ici valdja tako nemojte da se zbunite mozda sam ja pogresno razumeo...
i sad mozda smesno ali:da li se karijes moze ispraviti?i zanima me kako se to radi?znam da je karijes losa stvar ali da li se moze popraviti kad je vec nastao...mislio sam da googlam i to ali najbolje po meni ovde da zatrazim savet hehe
i drugo pitanje...hteo bi da pitam da li se moze zub nadograditi tj.ugraditi?iskreno interesuje me jer ako BUDE TREBALO da se npr. vadi neki zub prednji nedaobog hehe da li moze nekako da se ugradi novi da ne izgledam kao krezuba baka hehe..
zamolio bi vas za savet a kome se smeje i kome je smesno slobodno

pozdrav za sve