lecen zub pojava gnoja?

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
jelda
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jul 05, 2007 2:15 pm

lecen zub pojava gnoja?

Post od jelda »

Lecena mi je petica, radjeni su mi kanali i odmah po zavrsetku lecenja pojavila se bela linija u desni iznad te petice, rekla bih da je to gnoj.
Naravno otici cu opet kod zubara, brine me da je ovo neka ozbiljna komplikacija. Molim nekog ako zna nesto o ovome da mi objasni o cemu se radi.
milanche_srb
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jul 09, 2009 5:55 pm

Re: lecen zub pojava gnoja?

Post od milanche_srb »

Gde se nalazi ta linija i kako izgleda? Osecate li bolove, pogotovo pulsirajuce? Jeste li bili kod stomatologa i sta je rekao?
Dr Milan Ivanovic
specijalista maksilofacijalne hirurgije
jelda
Stalni član
Stalni  član

Post od jelda »

Linija je tanka i nalazi se skroz gore u desni, ja bih rekla da je tu kraj korena zuba (ne znam anatomiju pa da ne lupim).
Nemam bolove, samo osecam da je taj zub drugaciji nego ostali, pre dva dana sam osecala manji bol kada pritisnem to mesto.
Javila sam se zubarki, rekla je da dodjem da pogleda, a otici cu tek u cetvrtak jer nemam vremena danas i sutra, a zubarka mi je na 50km od kuce.
jelda
Stalni član
Stalni  član

Post od jelda »

i rekla je da je to sve u redu
Ipak se brinem jer treba sad preko tog zuba da stavljam most (fali mi cetvorka) i sta ako se pokaze da nesto nije u redu sa njim onda ce morati da skida ceo taj most
Odgovori