Kostenov sindrom ili ne?

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
cvet_che
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 27, 2007 1:51 pm

Kostenov sindrom ili ne?

Post od cvet_che »

Pisala sam u pitanja i odgovori i dobila sam jedan odgovor da u pitanju je histerija za moj problem, a to je sledece: Nesto kao pritisak, kao trnanje desne strane glave.Pocinje sa tila desno,siri se prema desno uho, slepoocnici,pa do desno oko.Ovo je pocelo pre oko 6 meseci, kada ovi simptomi su bili jaci.Sada jos osecam ono trnanje zadne desne strane glave i to kad sam u stojecem polozaju, u sedecem na nekih pokreta, a uopste se ne javlja u lezecim polozaju.
Bila sam kod usnoh lekara i rekao je da nije do uha, onda sam radila EEG i magetnu rezonancu na mozak i vrat i neurolog isto kaze da je sve u redu. Bila sam kod fizijatra i on kaze da ima nekih promena u vratnih prshlena ali ne takvih da dovedu ovakvu simptomatologiju t.j nije 100% ubedzen da je vrat uzorak za to.
Onako na svoju inicijativu sam uzimala i jos uzimam GINKOMAX i mislim da ublazuje stanje,mada neurolog mi je rekao da cirkulacija je ok i nemam potrebe da pijem.
Jos i zvuci kao prelistavane knige, sustanje najlonskih kesa,zveket kljuceva i sl. dozivlavam jako neprijatno.
Cepkala sam po netu i nasla slicnih simptoma kod KOSTENOV SINDROM.Jeli moguce da se kod mene radi bas o tome i kako ide lecenje?????
saska vodolija
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 4:48 pm

Post od saska vodolija »

DA LI SU TE PROSLI TI SIMPTOMI?SLICNO NESTO SE I MENI DESAVA.JA IMAM PROBLEMA SA ZGLOBOVIMA VILICE MADA NE ZNAM DA LI TO MOZE BITI UZROK TOGA?!
Odgovori