Jak bol zbog tople ili hladne hrane , pica ?
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Apr 13, 2012 2:48 am
Jak bol zbog tople ili hladne hrane , pica ?
Vec neko vreme me jako boli levi predeo donje vilice kada pijem malo hladnije pice , ili toplije.Isto je sa hranom.Nikada u zivotu nisam isao kod zubara , niti mi je ikada u zivotu bio neki zub pokvaren.Spolja zubi deluju jako zdravi , beli,ali bol je bas nekada jak.Bol nije samo na jednom zubu , vec ne mogu da definisem , zahvata kao malu regiju , od 2-3 zuba.Inace , mislim da mi rastu umnjaci.Zvao sam stomatoloski zavod , ali ceka se dugo zakazivanje pregleda.
Re: Jak bol zbog tople ili hladne hrane , pica ?
Posto kazete da nikada u zivotu niste isli kod zubara, velika je verovatnoca da vam je sad taj pregled preko potreban. Moguce je da je zub pokvaren, iako vama gledanjem u ogledalo iz daleka ne izgleda tako (pretpostavljam da ste jedino tako do sada pregledali zube). Cak sta vise, moguce da je vise zuba pokvareno. Isto tako je moguce da imate gingivitis, tj, upalu desni sto isto moze dati slicne neodredjene simptome. Moguce i da vam rastu umnjaci zajedno sa svim ovim nabrojanim.
Znaci, podhitno idite kod zubara i kada se stanje dovede u red, posecujte ga barem jednom u 6 meseci. Pozdrav.
Znaci, podhitno idite kod zubara i kada se stanje dovede u red, posecujte ga barem jednom u 6 meseci. Pozdrav.