inman aparat

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
loverka 24
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 18, 2009 5:34 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

inman aparat

Post od loverka 24 »

:D :D
caooo
saznala sam za inman aparat,i hocu da ga uradim.
interesuje me da li moze na stomatoloshkom faxu da se uradi,i da li neko ima iskustva sa istog, i koja je cena?
(jer sam isto tako chula da neki loshe rade na faxu)
ili ako imate kontakt nekog dobrog stomatologa..

hvala unapred
Nev
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 26, 2009 4:26 pm

Re: inman aparat

Post od Nev »

loverka 24 napisao::D :D
caooo
saznala sam za inman aparat,i hocu da ga uradim.
interesuje me da li moze na stomatoloshkom faxu da se uradi,i da li neko ima iskustva sa istog, i koja je cena?
(jer sam isto tako chula da neki loshe rade na faxu)
ili ako imate kontakt nekog dobrog stomatologa..

hvala unapred
Cao!! Ja mogu da ti preporucim dobrog proteticara , radi na stomatoloskom faxu, Vojkan Lazovic ili Lazic, ne secam se najbolje prezimena ali je super proteticar! Imao je pre desetak godian privatnu ordinaciju, kada sam ja isla, i tamo je npr moja baka uradila protetiku i dan danas je sve ok. Ja nameravam da odem kod njega isto za INMAN aparatic i da vidim sta ce da mi kaze. Raspitaj se a mozda se i sretnemo tamo... hehe POzdrav!! :D
Korisnikov avatar
TE@
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Avg 28, 2007 11:31 pm
Kontakt:

Post od TE@ »

Izvini, ali moram da te ispravim.
Pre svega protetika je totalno razlicita grana stomatologije od ortodoncije.
Ovaj aparat spada u domen ortodoncije a ne protetike sem u slucaju da je potrebo pred-protetsko podesavanje polozaja prednjih zuba radi postizanja boljeg balansa protetskog rada.
Dr.Vojkan Lazic je veoma cenjen specijalista protetike i radi na Stom.Faxu na klinici za protetiku i koliko ja znam se ne bavi ortodoncijom.
Sto se tice dobijanja ovog aparata na fakultetu jedino se moze dobiti na klinici za ortodonciju koja se nalazi u Gastona Gravijea 2 u istom dvoristu kao i glavna zgrada u Rankeovoj ulici. Za nekoga ko misli da je ovaj aparat resenje trebao bi da na pregled dodje utorkom ili petkom kada su specijalisti koji su upoznati sa ovom tehnikom dezurni.
Pozdrav.
Nev
Aktivan član
Aktivan član

Post od Nev »

TE@ napisao:Izvini, ali moram da te ispravim.
Ovaj aparat spada u domen ortodoncije a ne protetike sem u slucaju da je potrebo pred-protetsko podesavanje polozaja prednjih zuba radi postizanja boljeg balansa protetskog rada.
Dr.Vojkan Lazic je veoma cenjen specijalista protetike i radi na Stom.Faxu na klinici za protetiku i koliko ja znam se ne bavi ortodoncijom.
Sto se tice dobijanja ovog aparata na fakultetu jedino se moze dobiti na klinici za ortodonciju koja se nalazi u Gastona Gravijea 2 u istom dvoristu kao i glavna zgrada u Rankeovoj ulici. Za nekoga ko misli da je ovaj aparat resenje trebao bi da na pregled dodje utorkom ili petkom kada su specijalisti koji su upoznati sa ovom tehnikom dezurni.
Pozdrav.
Izvinjavam se na greskama i hvala na informacijama! POzdrav!! :)
Nev
Aktivan član
Aktivan član

Post od Nev »

TE@ napisao:Izvini, ali moram da te ispravim.
Pozdrav.
Izvinjavam se na greskama i hvala na informacijama! POzdrav!! :)
Odgovori