HITNO mi je Potrebna Vasa POMOC!!!!

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
daco1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 29, 2012 5:12 pm

HITNO mi je Potrebna Vasa POMOC!!!!

Post od daco1 »

Molim vas za informacije, imam 35 god, dolazim iz svajcarske za Bg, i treba mi zaista neki Stomatolog-oralni hirurg za Implantate.
Dali moze od vas neko da mi preporuci nekog koje je zaista VRH-Vrhova u BG, znaci koje je vremenom dokazao da je zaista posten korektan kvalitetan.
Molim vas ako znate nekoga da mi javite. Ja sam gledao i citao o nekoliko njij.

1) Prof Vukadinovic
2) Prof Lazic
3)Dejan Calasan
4)Mirela Cvjetkovic
5) Profesor Aleksa Markovic

Treba mi zaista hitno neki strucnjak. sto znaci da je i Imlantolog. koji stvarno radi dobro implantate.
bojankorica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 26, 2010 4:58 pm

Re: HITNO mi je Potrebna Vasa POMOC!!!!

Post od bojankorica »

Znam da Vam preporucim jedino privatno, a to je dr.Dragan Antic privatna ordinacija Antic. Poznajem mnogo ljudi koji su zadovoljni njihovom uslugom. Sto se tice konzervative i ostalog skuplji su od ostalih privatnih ordinacija ali posto mnogo ljudi radi implante kod njih cena implanta je kod njih jeftinija.Ordinacija se nalazi u Hadzi Melantijevoj 1 kod Hrama Sv.Save a broj telefona je 011/2439-277. Toplo Vam preporucujem tu ordinaciju . Svako njihov rad se isplati. Srdacno, Bojan.
bojankorica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 26, 2010 4:58 pm

Post od bojankorica »

i dr.Dragan je specijalizirao implantologiju u Svedskoj i to jos kada se to cak nije ni radilo u velikoj meri kod nas.
daco1
Novi član
Novi član

Post od daco1 »

Super, puno ti Hvala. Ali nekako nemogu da ga pronadjem po google, nema on svoju internet stranu.
daco1
Novi član
Novi član

Post od daco1 »

Pronasao sam njegovu stranicu, Pa to je prejeftino sto on nudi. Mislim zaista 360 eur je dosta niska cena :) ali dali je taj Implantat kvalitetan to nemam pojma, moracu da se informisem. Dali znas ili si vidjao da se dosta te Implantati kod njega rade '::
Poz i Hvala
daco1
Novi član
Novi član

Post od daco1 »

Zar niko nema da preporuci jos nekog stomatologa ili da misljenje.
Odgovori